'Ik eet je kinderen op': Aartsrivaal open voor gevecht met Mike Tyson Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Ik eet je kinderen op': Aartsrivaal open voor gevecht met Mike Tyson

'Ik eet je kinderen op': Aartsrivaal open voor gevecht met Mike Tyson

Mike Tyson kan het nog wel eens heel druk krijgen de aankomende tijd. Na zijn comeback eind 2020, staan een groot aantal vechters in de rij voor een gevecht met de 54-jarige bokslegende.

In het Staples Center in Los Angeles op 28 November vorig jaar kwam na jaren afwezigheid Tyson weer in actie. De legende vocht samen met Roy Jones Jr (52), in een 8 ronden bokswedstrijd. Wellicht hadden beide boksers iets van hun souplesse verloren, maar het was een vermakelijk gevecht.

Afgelopen week kwam een video uit waarin wordt aangekondigd dat er weer een gevecht aankomt voor 'Iron Mike'. Tegenstander nog onbekend maar geruchten gaan dat Evander Holyfield die al twee keer eerder met Tyson de ring deelde, de tegenstander zal zijn.

Ik eet je kinderen op

Echter mengt zich nu ook de Brit Lennox Lewis (55) in de strijd. ,,Als het publiek het zou willen, gaan we het gesprek aan voor een gevecht", vertelt de voormalige zwaargewicht kampioen aan TMZ Sports vandaag.

In 2002 sloeg Lewis via knock-out Tyson uit hun wedstrijd. Aan het gevecht destijds ging een strijd van woorden en idiote bedreigingen vooraf. Zo zei Tyson dat hij de kinderen van Lewis op wilde eten.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/glory-kickbokser-tarik-khbabez-in-actie-bij-grote-brand-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws