'IK BEN MIKE TYSON': Bokslegende lanceert eigen muzieknummer Boks Nieuws
Boks Nieuws

'IK BEN MIKE TYSON': Bokslegende lanceert eigen muzieknummer

'IK BEN MIKE TYSON': Bokslegende lanceert eigen muzieknummer

Op 28 november gaat het gebeuren de comeback van legende Mike Tyson naar het boksen. En hij lijkt zijn opkomstnummer af te hebben.

"Ik ben Mike Tyson", is een nummer welke Mike Tyson recentelijk lanceerde samen met de in LA gevestigde groep Tiki Lau. Tyson is te horen in het nummer en zegt: "Ik ben de wildste, ik ben de gekste, ik ben de schandalige, de wrede, de meest destructieve bokser geweest."

Speciale titel

Ook vraagt de bokslegende om dichterbij te komen met je oren, "maar pas op straks eet ik ze levend op." Hiermee refereert Tyson aan het incident met Evander Holyfield waar hij een stuk oor afbeet tijdens hun wedstrijd destijds.

Er zijn geruchten dat Tyson de track 'Ik ben Mike Tyson' zou kunnen gebruiken als zijn walk-out-nummer voor het Jones gevecht volgende maand. Vandaag werd bekend dat er zelfs een speciale titel door de WBC in het leven is geroepen om de winnaar te belonen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws