Ierse wraak: Conor McGregor stemt in met bokswedstrijd Nieuws
Nieuws

Ierse wraak: Conor McGregor stemt in met bokswedstrijd

Ierse wraak: Conor McGregor stemt in met bokswedstrijd
Ierse wraak: Conor McGregor stemt in met bokswedstrijd

De Ierse bokskampioen Luke Keeler daagde McGregor uit na zijn vermeende mishandeling van een oude man in een kroeg in Dublin afgelopen april.

Nieuws websites IrishBoxing.com en The Sun melden dat na het incident de middengewicht bokser Keeler op Twitter los ging op McGregor, zo beweerde hij dat de voormalige MMA-kampioen ooit zijn vriend aanviel. De 32-jarige daagde McGregor uit en onthulde later dat de Ierse ster tijdens een boos telefoongesprek instemde met een bokswedstrijd.

Keeler vertelde IrishBoxing.com: "Ik wil er niet teveel op ingaan, maar ik weet dat hij niet blij was met de uitdaging. Hij is niet blij. "De vechtgemeenschap in Ierland is klein genoeg en Crumlin is niet ver van Ballyfermot en ik hoorde dat hij niet blij was met de timing. Hij belde me en we hadden een discussie. "

Grote mond weinig thuis

"Ik vertelde hem dat er gevochten moest worden en hij was er helemaal voor. Hij stemde telefonisch ermee in om te vechten." McGregor stopte tijdelijk zijn UFC-carrière in 2017 om tegen bokslegende Floyd Mayweather in een crossover-wedstrijd in Las Vegas te boksen. De Ier werd in tien rondes verslagen en had naar verluidt £ 80 miljoen verdiend.

ZIE OOK>> Conor McGregor slaat man om weigeren whisky

Keeler, die 17-2-1 is in zijn bokscarrière, onthulde dat managementbedrijf MTK momenteel in discussie is met McGregor over de wedstrijd. Hij zei: 'Ik ben het ermee eens dat het gewoon allemaal gepraat kan zijn. Of hij nu de ballen heeft of niet om weer in de ring te komen, laat staan met mij, zullen wij gaan zien. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws