'Idioot slechte verliezer!' Fury zegt dat Wilder backstage flipte Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Idioot slechte verliezer!' Fury zegt dat Wilder backstage flipte

'Idioot slechte verliezer!' Fury zegt dat Wilder backstage flipte

Tyson Fury onthult dat Deontay Wilder na het derde gevecht nog steeds een 'pijnlijke slechte verliezer' is. De Brit zocht Wilder backstage op na hun gevecht maar zegt dat de Amerikaan hem geen respect toonde.

,,Om een ​​topvechter te zijn, moet je respect tonen", zegt Fury die geen goed woord over heeft voor Wilder. In een interview na het gevecht met BBC's Steve Bunce, verwees zwaargewicht kampioen naar "The Bronze Bomber" als een "slechte verliezer" en "een idioot".

,,Ik ging naar hem toe om hem de hand te schudden en te zeggen: 'Goed gedaan'" vertelde Fury aan de media. ,,wilder zei: 'Nee, ik heb geen respect voor je.' Ik had zoiets van: 'Hoe kun je zeggen dat ik vals heb gespeeld als je in je eigen hart weet en je volledige team weet dat je net eerlijk bent verslagen. "

Idioot

Tijdens de opbouw van hun derde gevecht beschuldigde Wilder er van Fury van vals te hebben gespeeld tijdens hun herkansing met behulp van 'verzwaarde handschoenen'. Nadat het stof was neergedaald, was het Fury die als beste naar voren kwam om een ​​einde te maken aan hun driejarige rivaliteit.

,,Hij is gewoon een slechte verliezer, maar ik weet zeker dat hij niet de eerste is en ook niet de laatste. Ik heb me mijn hele carrière als een heer gedragen en dat is alles wat ik als man kan doen", aldus een tevreden Fury.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws