Huis boksicoon Mayweather leeggeroofd: '100K beloning voor gouden tip' Nieuws
Nieuws

Huis boksicoon Mayweather leeggeroofd: '100K beloning voor gouden tip'

Huis boksicoon Mayweather leeggeroofd: '100K beloning voor gouden tip'

Floyd Mayweather looft een bedrag van 100.000 dollar uit voor de gouden tip om de daders te vinden die een van zijn huizen leeggeroofd hebben. De bokslegende die afgelopen zondag in de ring stond met YouTube-ster Logan Paul zegt dat er veel waardevolle zaken missen, waaronder peperdure handtassen.

Het is niet duidelijk wanneer de inbraak precies plaatsvond, maar volgens TMZ verbleef het boksicoon enkele dagen in Miami na zijn bokswedstrijd met Logan Paul, voordat hij naar huis terugkeerde. Mayweather verklaart dat zijn huis in Las Vegas is leeggeroofd en biedt een beloning van $ 100k voor informatie over de inbrekers en leidt tot de teruggave van zijn bezittingen.

Dikke beloning

,,Ik loof een beloning van ten minste $ 100.000 uit voor informatie die leidt tot de teruggave van mijn bezittingen. Het niveau van gebrek aan respect en hebzucht dat iemand nodig heeft om dit te doen, is onpeilbaar. Alvast bedankt aan iedereen die met enige informatie komt. God zegen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws