Huis boksicoon Mayweather leeggeroofd: '100K beloning voor gouden tip' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Huis boksicoon Mayweather leeggeroofd: ‘100K beloning voor gouden tip’

Huis boksicoon Mayweather leeggeroofd: ‘100K beloning voor gouden tip’

Huis boksicoon Mayweather leeggeroofd: '100K beloning voor gouden tip'

Floyd Mayweather looft een bedrag van 100.000 dollar uit voor de gouden tip om de daders te vinden die een van zijn huizen leeggeroofd hebben. De bokslegende die afgelopen zondag in de ring stond met YouTube-ster Logan Paul zegt dat er veel waardevolle zaken missen, waaronder peperdure handtassen.

Het is niet duidelijk wanneer de inbraak precies plaatsvond, maar volgens TMZ verbleef het boksicoon enkele dagen in Miami na zijn bokswedstrijd met Logan Paul, voordat hij naar huis terugkeerde. Mayweather verklaart dat zijn huis in Las Vegas is leeggeroofd en biedt een beloning van $ 100k voor informatie over de inbrekers en leidt tot de teruggave van zijn bezittingen.

Dikke beloning

,,Iemands huis is een toevluchtsoord, een plaats van rust, ontspanning en comfort. Wanneer iemand dat heiligdom schendt, is dat verontrustend en kwetsend”, schreef Floyd Mayweather op sociale media. ,,Er is in een van mijn huizen in Las Vegas ingebroken. Ze stalen veel waardevolle handtassen en andere bezittingen van aanzienlijke waarde. “

,,Ik loof een beloning van ten minste $ 100.000 uit voor informatie die leidt tot de teruggave van mijn bezittingen. Het niveau van gebrek aan respect en hebzucht dat iemand nodig heeft om dit te doen, is onpeilbaar. Alvast bedankt aan iedereen die met enige informatie komt. God zegen.”

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page