Hughie Fury boekt zwaarbevochten winst op Mariusz Wach Boks Nieuws
Boks Nieuws

Hughie Fury boekt zwaarbevochten winst op Mariusz Wach

Hughie Fury boekt zwaarbevochten winst op Mariusz Wach
Hughie Fury boekt zwaarbevochten winst op Mariusz Wach

Hughie Fury had geen gemakkelijk gevecht. In de derde van de 10 ronden wedstrijd, liep de Brit een flinke snee boven zijn linker oog op.

Het gevecht tussen Hughie Fury en de Pool Mariusz Wach kreeg in de derde ronde een vervelende wending. Een niet bedoelde kopstoot van Wach opende een flinke snee boven het linker oog van Fury. De Pool had daar een mikpunt want deze bleef Fury aanvallen met jabs naar het hoofd.

Geen knock-out

De ringarts kwam er aan te pas bevond Fury fit genoeg om door te boksen. De verzorger in de hoek van de Brit deed zijn werk goed en zorgde ervoor dat Fury niet veel hinder had van de snee. De Brit was op zoek naar de knock-out maar die bleef uit.

Wach op zijn beurt probeerde Fury uit balans te brengen. Fury die constant wisselde van orthodox naar southpaw, raakte de Pool waar hij hem raken kon. Duidelijk op zoek naar een punten overwinning. Het gevecht ging over de volle tien ronden. De jury besliste uiteindelijk in het voordeel van Fury met 100-90, 100-90 en 99-91.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws