Nederlandse topvechter zegt af voor blote vuist boksfinale Nieuws
Nieuws

Nederlandse topvechter zegt af voor blote vuist boksfinale

Nederlandse topvechter zegt af voor blote vuist boksfinale
Nederlandse topvechter zegt af voor blote vuist boksfinale

De Finale van het Blote Vuist boks toernooi op 25 Januari kan helaas niet door gaan!

Zo luidt het bericht wat topvechter Hubert Geven donderdag op zijn Facebook plaatste. De Nederlander is de eerste die überhaupt een Bare Knuckle boks finale wist te bereiken, de brute sport waar met de blote vuist wordt geknokt staat bekend om zijn blessure gevoeligheid.

ZIE OOK >> Hubert Geven bereikt Bare Knuckle Boks finale

De Nederlander stond gepland om te vechten in de BKB in Londen op 25 januari 2020 in de O2 tegen Dean ‘Smudger’ Smit uit Engeland. Geven bereikte de finale door eerder de Engelsman Mark Rawes in de halve finale van het achtmanstoernooi met een technische knock-out te verslaan.

Excuses

"Ik heb mijn linker hand gebroken en kan helaas de finale niet vechten. De finale word verplaatst na een andere datum, die laat ik weten wanneer die bekend is. Excuus voor mijn blessure!" Aldus Geven op Facebook.

Geven heeft op jonge leeftijd al een stevige carrière achter zich en is een multi vecht talent, zowel in het kickboksen als MMA-vechten heeft hij al flink zijn sporen verdiend en sleepte verschillende titels binnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws