Holyfield (58) in rentree tegen Belfort! Doodzieke De La Hoya zegt af
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Holyfield (58) in rentree tegen Belfort! Doodzieke De La Hoya zegt af

Holyfield (58) in rentree tegen Belfort! Doodzieke De La Hoya zegt af

Evander Holyfield tegen Vitor Belfort staat gepland voor 11 september en wordt uitgevochten in Florida. Iets meer dan een week voor de terugkeer van Triller Fight Club, nam de organisatie de beslissing het evenement te verplaatsen.

Oorspronkelijk stond bokslegende Oscar de la Hoya gepland te vechten tegen Belfort. Echter werd de De la Hoya geveld door het coronavirus en kan niet vechten. Een andere bokslegende Holyfield werd als vervanger aangewezen.

Holyfield (58) in rentree tegen Belfort! De La Hoya doodziek
Belfort (links) met Holyfield (rechts)

Geen toestemming om te vechten

Holyfield, 58, kreeg geen toestemming om te vechten door de California State Athletic Commission. Bronnen bij de CSAC bevestigden dat Holyfield vanwege zijn leeftijd niet op tijd een vergunning kon krijgen om het gevecht aan te gaan. Dus wordt het gehele evenement verplaatst naar Seminole Hard Rock Hotel & Casino in Hollywood, Florida.

De meervoudig zwaargewicht kampioen Holyfield was in gesprek om zijn eigen terugkeer te maken in tegen Kevin McBride afgelopen 5 juni. Maar dat evenement met als headline Teofimo Lopez vs. George Kambosos Jr. werd uitgesteld, nadat Lopez positief testte op COVID-19. De la Hoya plaatste een aangrijpende video op social media over zijn gezondheid toestand.

Bekijk ook

‘Waar zit je?’ McGregor uitgedaagd door oud-rivaal

Waar zit je McNuggets

Dodelijke aanval! ‘Bekende bokser ernstig gewond, vriend overleden’

Ik hoorde geschreeuw. Ze riepen: ‘Een beer!’

Strelka knokker ‘KO’ door de touwen getrapt’ (video)

Strelka is een fenomeen in Rusland

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page