Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘HOE SLECHT KAN HET WORDEN’: Pro worstelaar wil boksen tegen Mike Tyson

‘HOE SLECHT KAN HET WORDEN’: Pro worstelaar wil boksen tegen Mike Tyson

'HOE SLECHT KAN HET WORDEN': Pro worstelaar wil boksen tegen Mike Tyson

Chris Jericho de WWE-legende onthult. Dat hij openstaat voor de bokswedstrijd met Mike Tyson. De bokslegende zou hem zelfs mogen raken.

Voor Chris Jericho lijkt zijn volgende uitdaging in het boksen te liggen. Hij ziet zichzelf dan ook al in de ring staan. De pro worstelaar uit de Amerikaanse WWE organisatie. Heeft zelfs al een tegenstander op het oog. En niet zomaar iemand. Mike Tyson zou het moeten zijn en niemand minder.

Opgezet spel

Tyson maakt 28 november zijn rentree in de bokssport. Hij zal op 28 november tegen Roy Jones Jr te zien zijn. Maar ook anderen hadden deze taak graag vervuld. Naar nu blijkt dus ook Jericho. Die een ware legende in de WWE is.

Jericho stond al eens tegenover Tyson. Dit was tijdens een pro worstel event. Er wat heen en weer geduwd. Ook vloog een en ander door de lucht. In de regel zijn pro worstelwedstrijden opgezet spel. Veel acrobatiek en nep stoten wat veel spektakel mee brengt. De sport heeft nog steeds een grote aanhang. In Nederland is dit niet anders.

Ik sloop hem

De botsing leidde tot vragen over een mogelijke ontmoeting in de toekomst en Jericho gaf toe dat hij er klaar voor is. Tijdens een podcast, zei de 50-jarige Jericho: ,,Eerder dit jaar hadden we de kleine confrontatie met Tyson. Die wel of niet nog een keer kan gebeuren. ,,Ik zei: Wat dan ook. Laten we een wedstrijd doen. Wil je een bokswedstrijd doen? Ik zal Mike Tyson in compleet slopen.”

De boksfans die reageerden zien een bokswedstrijd niet zitten. ,,Hoe slecht kan het worden, aanfluiting als dit gebeurt”, was een van de reacties op de podcast. Hoe Jericho het in de praktijk zal doen tegen een legende als Tyson valt te bezien. Dat het een groot aantal kijkers zal trekken is een feit.

Bekijk ook

‘De mijne doet meer pijn’: MMA-vechters vergelijken blessures

Pedro Munhoz en Jimmie Rivera vergeleken de schade van kuitschoppen na hun gevecht tijdens UFC ...

Giga knokpartij: Pleuris breekt uit bij judotoernooi (video)

Een judotoernooi voor junioren was het toneel van een gigantische knokpartij vandaag. Dagestaanse fans joelde ...

UFC-ster Khabib Nurmagomedov helpt drugsverslaafden afkicken

Khabib Nurmagomedov helpt 50 drugsverslaafden in Dagestan, inclusief dekking van behandelingskosten en geestelijke hulp. MMA-vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page