'Hij is makkelijk': Mayweather vs McGregor 2 zeker mogelijk Nieuws
Nieuws

'Hij is makkelijk': Mayweather vs McGregor 2 zeker mogelijk

'Hij is makkelijk': Mayweather vs McGregor 2 zeker mogelijk

Floyd Mayweather staat meer dan open voor een herkansing met UFC-ster Conor McGregor. "Hij is makkelijk" zegt de bokslegende over de Ier die hij in 2017 na een aantal rondes boksen in de 10e versloeg.

In augustus 2017 hadden Mayweather en McGregor hun langverwachte bokswedstrijd. De eerste rondes waren echter competitief toen McGregor de bokslegende een paar keer goed raakte. Leonard Ellerbe, de CEO van Mayweather Promotions, zegt dat een herkansing er zeker in zit.

Nog een keer

,,McGregor heeft veel onzin uitgekraamd, maar nog een wedstrijd zal wederom bewijzen dat Floyd de beste is", zei Ellerbe tegen Showtime Sports. Nadat Ellerbe dat had gezegd op de mediadag voor Floyd Mayweather vs. Logan Paul, werd de ongeslagen bokser gevraagd of hij McGregor nog eens zou willen bevechten "Absoluut", zei Mayweather. "Hij is makkelijk". Aldus Mayweather.

Ondanks dat hij met pensioen is, neemt Mayweather nog steeds oefenwedstrijden aan waar hij open voor staat. Hoewel het niet zo lucratief is als zijn eigen bokscarrière, zegt hij dat $ 50 miljoen om influencers of UFC-vechters te boksen gemakkelijk geld is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws