‘Hij is makkelijk’: Mayweather vs McGregor 2 zeker mogelijk – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Hij is makkelijk’: Mayweather vs McGregor 2 zeker mogelijk

‘Hij is makkelijk’: Mayweather vs McGregor 2 zeker mogelijk

'Hij is makkelijk': Mayweather vs McGregor 2 zeker mogelijk
Mayweather (links) in gevecht met McGregor

Floyd Mayweather staat meer dan open voor een herkansing met UFC-ster Conor McGregor. “Hij is makkelijk” zegt de bokslegende over de Ier die hij in 2017 na een aantal rondes boksen in de 10e versloeg.

In augustus 2017 hadden Mayweather en McGregor hun langverwachte bokswedstrijd. De eerste rondes waren echter competitief toen McGregor de bokslegende een paar keer goed raakte. Leonard Ellerbe, de CEO van Mayweather Promotions, zegt dat een herkansing er zeker in zit.

Nog een keer

,,McGregor heeft veel onzin uitgekraamd, maar nog een wedstrijd zal wederom bewijzen dat Floyd de beste is”, zei Ellerbe tegen Showtime Sports. Nadat Ellerbe dat had gezegd op de mediadag voor Floyd Mayweather vs. Logan Paul, werd de ongeslagen bokser gevraagd of hij McGregor nog eens zou willen bevechten “Absoluut”, zei Mayweather. “Hij is makkelijk”. Aldus Mayweather.

Ondanks dat hij met pensioen is, neemt Mayweather nog steeds oefenwedstrijden aan waar hij open voor staat. Hoewel het niet zo lucratief is als zijn eigen bokscarrière, zegt hij dat $ 50 miljoen om influencers of UFC-vechters te boksen gemakkelijk geld is.

Bekijk ook

KIJKEN: UFC 264 Poirier vs McGregor 3 trailer gelanceerd

Er is een trailer vrijgegeven voor UFC 264, met als headliner het trilogiegevecht tussen Dustin Poirier en Conor McGregor

Adesanya houdt UFC-titel tegen Vettori in 5 ronden oorlog (video)

Aan het einde van het gevecht was het Vettori die er nog steeds van overtuigd was te hebben gewonnen.

Bruut geweld en zware knock-outs tijdens MMA-event in Mexico

Het Ikon 7 MMA evenement in LOS MOCHIS, Sinaloa, Mexico afgelopen nacht had een aantal stevige knokpartijen op het programma staan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page