‘Het wordt een bloederig gevecht’: Blondje gaat slopen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Het wordt een bloederig gevecht’: Blondje gaat slopen

‘Het wordt een bloederig gevecht’: Blondje gaat slopen

'Het wordt een bloederig gevecht': Blondje gaat slopen

Paige VanZant dat haar debuut bij bare knuckle boks organisatie BKFC, bloederig zal worden. De voormalige UFC-ster zal op 5 februari in haar eerste blote vuist gevecht het opnemen tegen Britain Hart.

Sinds bekend werd dat het eerste bare knuckle gevecht er aan komt voor de mooie blondine VanZant. Belooft de welgevormde vechter dat er bloed zal vloeien.

Bloed veel bloed

VanZant deelde haar eerste reactie op haar debuut niet lang nadat het nieuws opdook op haar officiële Instagram-account. ,,Er zal bloed vloeien”, zegt het vechters model.

En daar kan VanZant wel eens gelijk in krijgen. Haar Tegenstander Britain Hart is een doorgewinterde bare knuckle vechter. Die voor VanZant geen boswandeling zal worden.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Paige VanZant (@paigevanzant)

VanZant kwam in de schijnwerpers van vechtsporten als lid van de UFC-selectie en streed negen keer tussen 2014 en 2020. In die tijd pakte ze overwinningen op onder meer Kailin Curran, Felice Herrig, Bec Rawlings en Rachael Ostovich.

De mooie blondine nam halverwege 2020 afscheid van de UFC, nadat ze te kort kwam tegen Amanda Ribas in het laatste gevecht van haar UFC-contract.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page