HET NIEUWE NORMAAL DRIVE-IN BOKSEN: Kijken vanuit je auto Boks Nieuws
Boks Nieuws

HET NIEUWE NORMAAL DRIVE-IN BOKSEN: Kijken vanuit je auto

HET NIEUWE NORMAAL DRIVE-IN BOKSEN: Kijken vanuit je auto
HET NIEUWE NORMAAL DRIVE-IN BOKSEN: Kijken vanuit je auto

Op 11 juli 2020 vindt 's werelds eerste Drive-In Boxing Night plaats in de Autokino Düsseldorf, georganiseerd door Legacy Sportsmanagement.

Het initiatief is in samenwerking met Universum Boxpromotion. De organisatoren beloven boksfans een live vechtavond van topklasse, met de topatleten uit de scene. Alles te zien op LED-schermen in de moderne drive-in bioscoop in Düsseldorf.

Veilig kijken

"Het kunnen genieten van professionele bokswedstrijden van dichtbij en persoonlijk in je eigen tegen infectie beschermde auto is onderdeel van onze sportieve New Normal", zegt Karim Akkar van Legacy Sportsmanagement, “tegen onze redactie.

"Met de realisatie van de Boxing Night in de drive-in cinema bieden we ook boksfans de mogelijkheid om eindelijk afscheid te nemen van de minder emotionele Corona Ghost events. Sport is altijd een sociaal evenement en een drive-in bioscoop is altijd een sociale plek geweest. "

Geschiedenis

"Niets is dichterbij dan deze synergieën te gebruiken en boksen een evenement te geven dat net als het jaar 2020 de geschiedenis in zal gaan."

"Met een internationaal boksspektakel zetten we de ongelooflijke programmageschiedenis van de drive-in bioscoop in Düsseldorf voort. Dit is waar de autoconcerten werden uitgevonden, de wereldpremière van een auto-opera en het automatisch hoogspringen werd gevierd. "

Live kijken via stream

"En nu maken we het onmogelijke mogelijk live bokswedstrijden tijdens de corona lockdown, daar praten we over 10 jaar over ”, zegt Michael Brill , Algemeen directeur D.LIVE.

Voor de Nederlandse boksfans die snel nog even een live bokswedstrijd willen zien een uitgelezen kans. Het zal nog wel even duren voordat in ons land de live gevechten weer van start gaan. Kaarten zijn online te verkrijgen via de online shop. Degenen die geen toegangsbewijs kunnen krijgen, kunnen de gevechten via de online livestream bij Bild + bekijken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws