Het is aan! Fury bevestigt gevecht tegen Jake Paul voor augustus
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Het is aan! Fury bevestigt gevecht tegen Jake Paul voor augustus

Het is aan! Fury bevestigt gevecht tegen Jake Paul voor augustus

Het is aan! Fury bevestigt gevecht tegen Jake Paul voor augustus

Jake Paul heeft het dan eindelijk voor elkaar een bokser van formaat tegenover zich te zien. Niemand minder dan Tommy Fury, de jongere broer van boksicoon Tyson Fury heeft toegehapt. De bevestigt een vechtdatum voor 6 augustus.

Het lijkt erop dat Tommy Fury en Jake Paul toch in augustus gaan vechten. De twee zouden afgelopen december de ring in gaan. Echter trok Fury zich terug vanwege een gebroken rib. Paul stond op zijn beurt tegenover Tyron Woodley in een rematch van hun gevecht uit augustus 2021.

De 25-jarige Paul schakelde Woodley uit in hun rematch. Paul besloot toen om wat tijd vrij te nemen van de boksring. Dat gezegd hebbende, heeft hij onlangs aangekondigd dat hij in augustus terugkeert naar Madison Square Garden.

De ring in

Gisteren beschuldigde Paul, Fury op sociale media omdat hij het gevecht zou hebben afgewezen. De YouTuber die bokser werd, verklaarde dat ze de Brit alles hadden gegeven waar hij om had gevraagd. Maar dat deze nog steeds niet wilde tekenen.

Volgens Tommy Fury is het gevecht nu echter aan de gang. In reactie op de video die Jake Paul uploadde, verklaarde deze voor augustus klaar te staan. Fury verklaarde ook dat de YouTuber eindelijk heeft ingestemd met willekeurige dopingtests voor hun aanstaande knokpartij.

,,De wedstrijd staat voor 6 augustus. Vergeet een team of andere bullshit. Ik heb niemand nodig om me te helpen je naar het canvas te slaan”, aldus Fury. ,,Oh en bedankt voor het eindelijk ondertekenen van de dopingtest… je stemde er pas mee in toen je je realiseerde dat het gevecht in gevaar was – wie heeft wie nu nodig?”

Bekijk ook

Vrouwenmepper krijgt pak slaag! '3, 2, 1 Karma' (video)

Vrouwenmepper krijgt pak slaag! ‘3, 2, 1 Karma’ (video)

Van vrouwen blijf je af als man en houdt je losse handjes thuis.

'Je moeder!' UFC-ster McGregor slaat terug naar uitdager

‘Je moeder!’ UFC-ster McGregor slaat terug naar uitdager

Conor McGregor is niet bepaald onder de indruk va de laatste pogingen van Jorge Masvidal ...

Fury mag USA niet binnen! Jake Paul gevecht op de tocht

Fury mag USA niet binnen! Jake Paul gevecht op de tocht

Jake Paul beschuldigt Tommy Fury ervan te proberen onder hun gevecht uit te komen,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page