Herstel bokskampioen Alexander Povetkin gaat lang duren Boks Nieuws
Boks Nieuws

Herstel bokskampioen Alexander Povetkin gaat lang duren

Herstel bokskampioen Alexander Povetkin gaat lang duren
Herstel bokskampioen Alexander Povetkin gaat lang duren

Het kan wel eens lager duren dan gehoopt dat Alexander Povetkin in de boksring terug zal keren. De bokser is herstellende van Covid-19.

Vandaag werd Alexander Povetkin ontslagen uit het ziekenhuis, in een exclusief interview met World Boxingnews vandaag werd duidelijk dat we de Russische topbokser voorlopig niet in actie zullen zien. 'Sasha is vandaag ontslagen uit het ziekenhuis. Hij wordt nu thuis behandeld, ”vertelde promotor Ryabinskiy exclusief aan World Boxing News.

Rematch met Whyte ver weg

'Zijn dokter beschouwt hem als stabiel. Sasha voelt zich nu goed, maar het zal zeker even duren voordat hij volledig hersteld is.' Voorlopig moet de 41-jarige volledig herstellen van wat voor sommigen een dodelijke ziekte kan zijn. Doordat voor Povetkin een langer herstel verwacht wordt zal het geplande gevecht tegen Dillian Whyte ook verder opschuiven in datum.

De streefdatum van 30 januari zou onder de huidige omstandigheden onwerkbaar zijn. Voor de rematch met Whyte die eigenlijk op 21 november zou plaatsvinden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws