Herkansing Usyk en Joshua in maart of april 2022
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Herkansing Usyk en Joshua in maart of april 2022

Herkansing Usyk en Joshua in maart of april 2022

Herkansing Usyk en Joshua in maart of april 2022

Eddie Hearn, bokspromotor en manager zegt dat eind oktober onderhandelingen beginnen voor de herkansing tussen Anthony Joshua en Oleksandr Usyk. Laatstgenoemde verpletterde de Brit op 25 september in een verrassend gevecht.

,,Ik heb eind oktober een ontmoeting gepland met Alex Krassyuk (Usyk’s manager. red.), als alles is geregeld”, zei Eddie Hearn tegen de DAZN , hopelijk zal Usyk vs Joshua 2 in maart of april 2022 plaatsvinden. Hearn lijkt volgens sommige boksfans het verlies harder te hebben genomen dan Joshua, en is emotioneel sinds de nederlaag.

Te vroeg verloren

Joshua is de vlaggenschip bokser van Matchroom Sport Boxing waar Hearn de scepter over zwaait. Het is niet goed voor Hearn en zijn organisatie, om zo snel te verliezen na zijn de eerdere nederlaag tegen Andy Ruiz Jr. twee jaar geleden in 2019. (Tekst loopt door onder de video).

,,Je kunt stellen dat Joshua te veel respect had voor Usyk en hem niet met gemene uppercuts wilde neerhalen zoals hij zou doen tegen Kubrat Pulev en Wladimir Klitschko”, aldus Hearn. Als Joshua dat had gedaan, had Usyk waarschijnlijk vroeg opgegeven. Joshua toonde te veel respect voor Usyk en het kostte hem de winst en zijn IBF/WBA/WBO-zwaargewicht titels.

Bekijk ook

‘Nep kampioen!’ Boze reactie op KO verlies kickbokser

Slechte verliezers of hebben zij gelijk

‘Leeft ie nog’ Vechter ongerust na ‘KO’ slaan rivaal (video)

een bruut einde aan zijn MMA-gevecht tegen Eduardo Rodriquez.

‘Dit gaat te ver!’ McGregor verwijdert smakeloze tweets

Conor McGregor is weer bezig met tweeten en het verwijderen van opmerkingen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page