Herkansing Usyk en Joshua in maart of april 2022 Boks Nieuws
Boks Nieuws

Herkansing Usyk en Joshua in maart of april 2022

Herkansing Usyk en Joshua in maart of april 2022

Eddie Hearn, bokspromotor en manager zegt dat eind oktober onderhandelingen beginnen voor de herkansing tussen Anthony Joshua en Oleksandr Usyk. Laatstgenoemde verpletterde de Brit op 25 september in een verrassend gevecht.

,,Ik heb eind oktober een ontmoeting gepland met Alex Krassyuk (Usyk's manager. red.), als alles is geregeld", zei Eddie Hearn tegen de DAZN , hopelijk zal Usyk vs Joshua 2 in maart of april 2022 plaatsvinden. Hearn lijkt volgens sommige boksfans het verlies harder te hebben genomen dan Joshua, en is emotioneel sinds de nederlaag.

Te vroeg verloren

Joshua is de vlaggenschip bokser van Matchroom Sport Boxing waar Hearn de scepter over zwaait. Het is niet goed voor Hearn en zijn organisatie, om zo snel te verliezen na zijn de eerdere nederlaag tegen Andy Ruiz Jr. twee jaar geleden in 2019. (Tekst loopt door onder de video).

,,Je kunt stellen dat Joshua te veel respect had voor Usyk en hem niet met gemene uppercuts wilde neerhalen zoals hij zou doen tegen Kubrat Pulev en Wladimir Klitschko", aldus Hearn. Als Joshua dat had gedaan, had Usyk waarschijnlijk vroeg opgegeven. Joshua toonde te veel respect voor Usyk en het kostte hem de winst en zijn IBF/WBA/WBO-zwaargewicht titels.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws