Help! 'Transgender wil blote vuist boksen met mannen' (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Help! 'Transgender wil blote vuist boksen met mannen' (video)

Help! 'Transgender wil blote vuist boksen met mannen' (video)

Gita-Marie Figueroa, een Amerikaanse Transgender vrouw wil de strijd aangaan in het boksen met de blote vuist. Via Instagram vraagt haar management hulp om de bokser de mannen divisie in te krijgen.

Bare knuckle management die de zaken behartigt van een aantal bekende boksers vraagt, via Instagram vandaag om Figueroa aan een gevecht tegen een man te krijgen. Al eerder afgelopen maand maakte de bokser bekend een gevecht wel te zien zitten.

Lef

,,Help ons alstublieft om Gita-Marie Figueroa te verwelkomen in het BKM-team. Gita-Marie wil de eerste openlijk transvrouw worden die deelneemt aan de mannendivisie van een grote vechtsportorganisatie", schrijft het management. We kijken ernaar uit dat Gita-Marie geschiedenis schrijft in en buiten de ring!

Een van de grootste Bare Knuckle organisaties BKFC uit Amerika zou een kandidaat kunnen zijn. Ook zijn er een groot aantal organisaties in het voormalige Oost-Blok waar Figueroa wellicht de ring in kan bij de bloederigste vechtsport ter wereld, het Bare Knuckle.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws