HATER: Bokskampioen Ryan Garcia zwaar pissed op promotor
Home / Nieuws / Boks Nieuws / HATER: Bokskampioen Ryan Garcia zwaar pissed op promotor

HATER: Bokskampioen Ryan Garcia zwaar pissed op promotor

Ryan Garcia noemt bokspromotor Oscar De La Hoya een ‘HATER’. De bokskampioen boos is omdat deze onthulde dat hij voor 4 juli geen gevecht wilde accepteren

Meervoudig kampioen Ryan Garcia is boos op zijn promotor Oscar De La Hoya, nadat hij maandag een tweet plaatste. Waarin hij zei dat Ryan de wedstrijd voor de kaart van 4 juli niet accepteerde. Ryan kreeg naar verluidt een gevecht van $ 200.000 aangeboden, wat hem niet beviel.

Ondermaatse tegenstander

Abner Mares was de naam die werd genoemd als de potentiële tegenstander van Ryan en de fans waren niet al te enthousiast over dat gevecht. Mares wordt 35 en hij heeft al twee jaar niet meer gevochten.

“Vanwege de beslissing van Team King Ryan Garcia om een ​​wedstrijd van 4 juli niet te accepteren, zullen we nu eind juli terugkeren. Met de toekomst van het boksen Vergil Ortiz, voor meer opwindende details blijf Golden Boy Boxing volgen,”tweette.

Hater

Garcia is nu boos en noemt De La Hoya een hater en twitterde zelf: “Je realiseert je wel dat je mijn promotor moet zijn, geen hater, toch?” zei Ryan Garcia. In reactie op Ryan Garcia’s Tweet, adviseerde WBC junior middengewicht kampioen Jermell Charlo aan Garcia, om Golden Boy te verlaten.

Hij zou zich beter bij promotor Al Haymon kunnen aansluiten. Jermell zegt dat Ryan Garcia te populair is om door Golden Boy aan de kant te worden gezet. Immers is de jonge kampioen een echte geldmaker voor Golden Boy van de La Hoya.

Bekijk ook

Bokswedstrijd Vyacheslav Datsik tegen Alexander Emelianenko

Bokswedstrijd tussen neonazi en veroordeelde verkrachter geboekt

Een Russische bokspromotor heeft een gevecht geboekt tussen de twee beruchte vechters.

UFC-vechter ontsnapt wederom aan de dood: ‘Bloedde bijna leeg’

Weer een bijna-doodervaring.

Beruchte T-34 slaat 2 dikzakken ‘KO’ in MMA-gevecht (video)

Daniyal Elbaev is gebouwd als een Russische Tank en daar heeft hij zijn bijnaam"T-34" aan te danken.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page