Hartsvriend McGregor gaat 'KO' in Bare Knuckle gevecht Boks Nieuws
Boks Nieuws

Hartsvriend McGregor gaat 'KO' in Bare Knuckle gevecht

Hartsvriend McGregor gaat 'KO' in Bare Knuckle gevecht

Artem Lobov, de hartsvriend van UFC-ster Conor McGregor kreeg er flink van langs van Olympisch zilveren medaillewinnaar Denys Berinchyk. Beide vechters stonden tegenover elkaar tijdens een Mahatch FC-evenement in Kiev, Oekraïne gisteravond.

De Oekraïense ster versloeg Lobov door KO Dit was de eerste bare-knuckle-wedstrijd voor Berinchyk, terwijl Lobov meedeed aan zijn vierde nadat hij eerst bij het Amerikaanse had gevochten. Berinchyk heeft een Olympische zilveren medaille gewonnen in het boksen. Tevens is de Oekraïner ongeslagen als pro en kan nu een overwinning claimen in het blote boksen op een voormalige UFC-vechter.

Harde strijd

Voor Lobov is dit zijn eerste gevecht sinds hij in november 2019 op BKFC 9 verloor van Jason Knight. Hij zou in december deelnemen aan MMA tijdens een Arena Fight Championship-show in Parijs, maar dat evenement werd geannuleerd vanwege COVID-19 voorzorgsmaatregelen.

KLIK HIER VOOR DE VIDEO

Dit is de tweede overwinning van 2021 voor Berincyhk, die in maart met succes zijn WBO International lichtgewicht titel verdedigde met een TKO winst op Jose Sanchez. Het was na dat gevecht dat Berinchyk opriep tot een gevecht met Lobov.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws