Hartsvriend McGregor gaat 'KO' in Bare Knuckle gevecht
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Hartsvriend McGregor gaat ‘KO’ in Bare Knuckle gevecht

Hartsvriend McGregor gaat ‘KO’ in Bare Knuckle gevecht

Artem Lobov, de hartsvriend van UFC-ster Conor McGregor kreeg er flink van langs van Olympisch zilveren medaillewinnaar Denys Berinchyk. Beide vechters stonden tegenover elkaar tijdens een Mahatch FC-evenement in Kiev, Oekraïne gisteravond.

De Oekraïense ster versloeg Lobov door KO Dit was de eerste bare-knuckle-wedstrijd voor Berinchyk, terwijl Lobov meedeed aan zijn vierde nadat hij eerst bij het Amerikaanse had gevochten. Berinchyk heeft een Olympische zilveren medaille gewonnen in het boksen. Tevens is de Oekraïner ongeslagen als pro en kan nu een overwinning claimen in het blote boksen op een voormalige UFC-vechter.

Harde strijd

Voor Lobov is dit zijn eerste gevecht sinds hij in november 2019 op BKFC 9 verloor van Jason Knight. Hij zou in december deelnemen aan MMA tijdens een Arena Fight Championship-show in Parijs, maar dat evenement werd geannuleerd vanwege COVID-19 voorzorgsmaatregelen.

KLIK HIER VOOR DE VIDEO

Dit is de tweede overwinning van 2021 voor Berincyhk, die in maart met succes zijn WBO International lichtgewicht titel verdedigde met een TKO winst op Jose Sanchez. Het was na dat gevecht dat Berinchyk opriep tot een gevecht met Lobov.

Bekijk ook

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

UFC kampioen bang voor pak slaag van ex-Glory’s Pereira (video)

Hij staat niet bepaalt te juichen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page