HARDE STRIJD: Katie Taylor verslaat weer Delfine Persoon Boks Nieuws
Boks Nieuws

HARDE STRIJD: Katie Taylor verslaat weer Delfine Persoon

HARDE STRIJD: Katie Taylor verslaat weer Delfine Persoon
HARDE STRIJD: Katie Taylor verslaat weer Delfine Persoon

Het waren nog tien rondes hardnekkig boksen, maar de overwinning van Katie Taylor op Delfine Persoon was lang niet zo controversieel als hun eerste gevecht.

Taylor behoudt met de winst op Persoon de WBC-, WBA-, WBO- en de IBF-lichtgewicht titels. En ook haar ongeslagen professionele record blijft onaangetast.

Taylor begon goed in de vroege rondes, maar de 35-jarige Belg groeide in de strijd en maakte het de Olympisch kampioen van 2012 erg moeilijk.

Vechtpartij

"Het is nooit een gemakkelijk gevecht tegen Delfine, ze is meedogenloos, dus ik wist dat ik diep moest graven", zei Taylor tegen Sky Sports na het gevecht.

"Ik dacht dat ik een stuk beter bokste dan de vorige keer en ik bleef wat meer bij mijn boksen, ook al werd ik een paar keer ingetrokken. . "

Kwaliteit boksen

Persoon probeerde en slaagde er in veel opzichten in om het gevecht in een vechtpartij te veranderen, maar Taylor hield haar afstand en landde de stoten van hogere kwaliteit.

Twee juryleden scoorden het gevecht met 96-94 in het voordeel van Taylor, terwijl de andere het aan de Ierse bokser 98-93 gaf.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws