Grote zorgen om aanstaande comeback bokslegende Mike Tyson Boks Nieuws
Boks Nieuws

Grote zorgen om aanstaande comeback bokslegende Mike Tyson

Grote zorgen om aanstaande comeback bokslegende Mike Tyson
Grote zorgen om aanstaande comeback bokslegende Mike Tyson

De president van een toonaangevende boksorganisatie is 'bezorgd' dat het comeback gevecht van Mike Tyson en Roy Jones Jr. niet veilig genoeg zal zijn.

Het comeback gevecht tussen Mike Tyson en Roy Jones Jr. volgende maand lijkt volgens de WBC-president Mauricio Sulaiman niet veilig genoeg. Hoewel Tyson en Jones Jr. geen echt gevecht houden maar een demo, zullen ze geen hoofdbescherming dragen.

"Tyson en Jones Jr. moeten hoofdbeschermers dragen die boksers gebruiken bij het sparren," aldus Suleiman. De voormalige wereldkampioen zwaargewicht boksen Tyson, 54, en Jones Jr., 51, ontmoeten elkaar op 12 september in Californië.

Goed voor het boksen

Hoewel er geen jury zal zijn om een ​​oordeel te vellen als het de volledige acht ronden duurt. Betekent dit het gevecht automatisch als een gelijkspel wordt beschouwd. "Sociale media en sportmedia explodeerden met het nieuws van de terugkeer van Mike Tyson naar de ring", zei Sulaiman.

[wpViralQuiz id=36567]

"Ongeacht of het een demogevecht is, is het nieuws de wereld rondgegaan en er is grote belangstelling om dit evenement te zien. Het is goed voor het boksen en de belangstelling hiervoor. Daarom steunt de World Boxing Council de realisatie ervan volledig."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws