Grote namen op Monsterlijk Bare Knuckle event in april – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Grote namen op Monsterlijk Bare Knuckle event in april

Grote namen op Monsterlijk Bare Knuckle event in april

Monsterlijk Bare Knuckle event in april met grote namen

Bare Knuckle lijkt met de dag populairder te worden. De bloederige sport en de meest extreme uitvoering van het boksen groeit. Sinds kort is BYB de nieuwe loot aan de boom die 17 april gelijk komt met een monster line-up.

BYB sluit zich aan bij tal van andere organisaties die de afgelopen jaren echt een vlucht lijken te hebben genomen. Vooral bekende MMA-vechters lijken de weg naar het boksen met de blote vuist te hebben gevonden zoals Artem Lobov en Paige VanZant. De meer beruchte namen komen uit Engeland zoals Tyler Goodjohn.

Gevaarlijke vechter

Nu kondigt BYB een groots event aan met topvechters als kickboksers James McSweeney die ook bij de UFC vocht, die Strikeforce / Bellator-veteraan Sergey Kharitonov treft. Andere namen zoals Dada 5000, Juan Pina, Rene Rodriguez en Askar Mozharov zullen naar verwachting strijden.

Dada is een beruchte en gevaarlijke vechter, hij is vooral bekend om zijn straatgevechten, maar in 2016 ging hij op een nog grotere manier viraal tijdens zijn strijd tegen UFC legende Kimbo Slice. Dada werd naderhand in het ziekenhuis opgenomen met een hartstilstand, ernstige uitdroging en nierfalen. Vermoedelijk veroorzaakt door het gebruik van de stof nandrolon.

Bekijk ook

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Surinaamse sloper Rozenstruik 5 juni de UFC-kooi weer in

Het gevecht is voor Rozenstruik die als nummer 6 op de UFC zwaargewicht ranglijst staat zijn tweede dit jaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page