Grote namen op Monsterlijk Bare Knuckle event in april Nieuws
Nieuws

Grote namen op Monsterlijk Bare Knuckle event in april

Grote namen op Monsterlijk Bare Knuckle event in april

Bare Knuckle lijkt met de dag populairder te worden. De bloederige sport en de meest extreme uitvoering van het boksen groeit. Sinds kort is BYB de nieuwe loot aan de boom die 17 april gelijk komt met een monster line-up.

BYB sluit zich aan bij tal van andere organisaties die de afgelopen jaren echt een vlucht lijken te hebben genomen. Vooral bekende MMA-vechters lijken de weg naar het boksen met de blote vuist te hebben gevonden zoals Artem Lobov en Paige VanZant. De meer beruchte namen komen uit Engeland zoals Tyler Goodjohn.

Gevaarlijke vechter

Nu kondigt BYB een groots event aan met topvechters als kickboksers James McSweeney die ook bij de UFC vocht, die Strikeforce / Bellator-veteraan Sergey Kharitonov treft. Andere namen zoals Dada 5000, Juan Pina, Rene Rodriguez en Askar Mozharov zullen naar verwachting strijden.

Dada is een beruchte en gevaarlijke vechter, hij is vooral bekend om zijn straatgevechten, maar in 2016 ging hij op een nog grotere manier viraal tijdens zijn strijd tegen UFC legende Kimbo Slice. Dada werd naderhand in het ziekenhuis opgenomen met een hartstilstand, ernstige uitdroging en nierfalen. Vermoedelijk veroorzaakt door het gebruik van de stof nandrolon.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws