Grote druk op bokskampioen Anthony Joshua Nieuws
Nieuws

Grote druk op bokskampioen Anthony Joshua

Grote druk op bokskampioen Anthony Joshua
Grote druk op bokskampioen Anthony Joshua

Eddie Hearn, promotor van IBF, WBA, WBO, IBO-kampioen zwaargewicht Anthony Joshua, geeft toe dat er flink wat druk op zijn bokser staat.

De druk op Joshua is vooral om een ​​knock-outoverwinning te scoren in de komende verplichte wedstrijd met Kubrat Pulev. Joshua kwam in juni 2019 voor het eerst in gevecht met Andy Ruiz, waar de Britse ster vier keer neerging en een verlies moest incasseren.

In de rematch van december 2019 in Saoedi-Arabië besloot Joshua op afstand te boksen en won hij een gemakkelijke twaalf ronde beslissing over Ruiz om zo zijn titels terug te claimen. Maar sommige fans waren niet tevreden met de prestatie en willen dat Joshua teruggaat naar zijn knock-out power.

Kom op met die knock-out

"Vanwege het Andy Ruiz Jr gevecht is er een element ontstaan van 'hij is te verslaan'," vertelde Hearn aan Sky Sports. We hebben gezien dat Joshua in elkaar werd geslagen plaats er gewoon een op de kin of op de zijkant van het hoofd, en er kan van alles gebeuren? "

"Hij moest op die manier boksen tegen Ruiz Jr omdat er geen ruimte was voor fouten, maar nu zeggen mensen: 'Laat ons de knock-outs weer zien'. De druk staat op AJ om een ​​knock-out te produceren tegen Pulev. Vooral om zijn geloofwaardigheid te behouden,"zegt Hearn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws