GROOTSTE BOKS EVENT OOIT: Promotors dagen elkaars boksers uit Boks Nieuws
Boks Nieuws

GROOTSTE BOKS EVENT OOIT: Promotors dagen elkaars boksers uit

GROOTSTE BOKS EVENT OOIT: Promotors dagen elkaars boksers uit

Cross-over gevechten zijn bekend, maar nog niet die tussen promotors en hun vechters. Frank Warren en BT Sport hebben Eddie Hearn en Sky Sports aangeboden, om de grootste cross-company strijd in de Britse boksgeschiedenis te organiseren.

Het team van Warren zou het via zwaargewicht Daniel Dubois opnemen tegen Hearn's Dillian Whyte. Warren is van mening dat de sensationele confrontaties de perfecte manier zijn om de fans te belonen. En zo terug te betalen voor de vier maanden dat zij het boksen hebben gemist.

Laten we het doen

Warren vertelde SunSport: "Ik heb de handschoen niet naar beneden gegooid.Ik heb een harnas naar ze toe geslingerd en gezegd:' Laten we het doen! Om dit te laten werken heb je twee promotiebedrijven en twee promotiestallen nodig. We zijn aan boord, we zijn er klaar voor, het is gewoon aan hen."

GROOTSTE BOKS EVENT OOIT: Promotors dagen elkaars boksers uit

"Iedereen is hierin een winnaar. Ik denk dat mijn jongens al hun jongens zullen verslaan. En ik weet zeker dat hun kant hetzelfde zal voelen. Het zal het grootste zijn in de Britse boksgeschiedenis," aldus Frank Warren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws