Home / Nieuws / Boks Nieuws / GROOTSTE BOKS EVENT OOIT: Promotors dagen elkaars boksers uit

GROOTSTE BOKS EVENT OOIT: Promotors dagen elkaars boksers uit

Het ziet er naar uit dat het grootste boks event ooit staat te gebeuren. Top bokspromotor Frank Warren daagt collega Eddie Hearn uit zijn vechters te delen.

Cross-over gevechten zijn bekend, maar nog niet die tussen promotors en hun vechters. Frank Warren en BT Sport hebben Eddie Hearn en Sky Sports aangeboden, om de grootste cross-company strijd in de Britse boksgeschiedenis te organiseren.

Het team van Warren zou het via zwaargewicht Daniel Dubois opnemen tegen Hearn’s Dillian Whyte. Warren is van mening dat de sensationele confrontaties de perfecte manier zijn om de fans te belonen. En zo terug te betalen voor de vier maanden dat zij het boksen hebben gemist.

Laten we het doen

Warren vertelde SunSport: “Ik heb de handschoen niet naar beneden gegooid.Ik heb een harnas naar ze toe geslingerd en gezegd:’ Laten we het doen! Om dit te laten werken heb je twee promotiebedrijven en twee promotiestallen nodig. We zijn aan boord, we zijn er klaar voor, het is gewoon aan hen.”

“Iedereen is hierin een winnaar. Ik denk dat mijn jongens al hun jongens zullen verslaan. En ik weet zeker dat hun kant hetzelfde zal voelen. Het zal het grootste zijn in de Britse boksgeschiedenis,” aldus Frank Warren.

Bekijk ook

Kickbokskampioen trekt vliegtuig in loodzware marathon

Carl Thomas heeft een loodzware marathon afgelegd terwijl hij een vliegtuig voorttrok voor het goede ...

BELLATOR: Denise Kielholtz treft Kate Jackson in Milaan

Denise Keilholtz (L) en Kate Jackson (R) Bellator MMA heeft een topgevecht op de rol ...

Kickbokswedstrijd Badr vs Benny toch op originele locatie

Het ziet er naar uit dat het gevecht van Badr Hari tegen Benny Adegbuyi in ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page