Groot gevecht: Jake Paul tekent multi bokscontract - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Groot gevecht: Jake Paul tekent multi bokscontract

Groot gevecht: Jake Paul tekent multi bokscontract

Groot gevecht op komst: Jake Paul tekent multi bokscontract

Jake Paul de You Tube ster die bokser werd lijkt zijn ankers nog dieper in de sport te hebben uitgegooid. De Amerikaan tekende vandaag een multi-gevechten contract met Showtime en een groot gevecht is aanstaande.

Het ziet er naar uit dat de bokswereld nog lang niet af is van Jake Paul. De YouTube ster tekende een contract bij Showtime welke ook Bellator MMA uitzendt. Met de verbintenis lijkt de liefde over tussen Triller die Jake de gelegenheid gaf in de spotlights te komen over. Triller wilde Jake een echt gevecht geven op een undercard, maar daar nam hij geen genoegen mee en pakt nu dus zijn biezen.

De luis in de pels blijft

Volgens ESPN heeft Paul nu echter ingestemd met een multi deal met Showtime Boxing. Opgemerkt moet worden dat Floyd Mayweather een van de belangrijkste is onder Showtime Boxing, die binnenkort tegen zijn broer Logan bokst. Jake Paul is 3-0 als professionele bokser en behaalde in april een TKO-overwinning op Ben Askren in de eerste ronde. Daarvoor scoorde hij een tweede ronde KO-overwinning op Nate Robinson.

,,Jake is trots op de evenementen waaraan hij deelnam met Triller en waardeert de kansen die ze hem hebben geboden”, vertelde Nakisa Bidarian, Paul’s adviseur aan ESPN. ,,Jake is verheugd om zijn bokscarrière voort te zetten bij Showtime Boxing. Aankondiging van een grote wedstrijd komt binnenkort. “

Bekijk ook

Doping levensgevaarlijk! ‘Vechtsportautoriteit haalt uit’

Doping is en elke sport aanwezig en de bestrijding is niet altijd even eenvoudig.

‘Ik sloop hem!’ Holzken belooft Rus pak slaag

Nieky Holzken maakt op 26 maart zijn terugkeer naar de ONE kickboksring

Genadeklap! UFC zet vechter na 14 jaar op straat

De vechtsport organisatie koos ervoor zijn contract niet te verlengen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page