Groot bedrag opgehaald met bokswedstrijden in Rotterdam Nieuws
Nieuws

Groot bedrag opgehaald met bokswedstrijden in Rotterdam

Groot bedrag opgehaald met bokswedstrijden in Rotterdam
Groot bedrag opgehaald met bokswedstrijden in Rotterdam

Afgelopen weekend was het Van Donge & De Roo stadium in Rotterdam het decor voor het Gladiatoren aan de Maas & World Port Boxing event.

Dit weekend werd de middenstip van het stadium verruild voor een boksring. Maar liefst twintig mensen uit het zakenleven boksten een partij van 3 rondes, het jaarlijkse boksgala voor is opgezet voor het goede doel.

Er keken maar liefst 1.800 toeschouwers toe hoe er actief gebokst werd door de deelnemers aan het toernooi. Er werd ook een veiling georganiseerd waar maar liefst €200.000 mee werd opgehaald, mede ook door de verkoop van flessen champagne.

Goed doel

Voorheen werd het Gladiatoren aan de Maas & World Port Boxing event gehouden in de Cruise Terminal, dit jaar was er gekozen voor het voetbalstadion van Excelsior.

Een van de goden doelen waar het opgehaalde geld aan verdeeld wordt, is het geven van weerbaarheidstrainingen voor kinderen die hulp kunnen gebruiken om sterker in de maatschappij te staan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws