Gevecht Tyson Fury tegen Anthony Joshua heeft datum voor dit jaar Boks Nieuws
Boks Nieuws

Gevecht Tyson Fury tegen Anthony Joshua heeft datum voor dit jaar

Gevecht Tyson Fury tegen Anthony Joshua heeft datum voor dit jaar

Tyson Fury tegen Anthony Joshua staat gepland voor december. Ondanks dat Fury aankondigde met pensioen te gaan zal de bokswedstrijd plaatsvinden, zegt promotor Eddie Hearn.

De promotor van Anthony Joshua plant het grootste gevecht in de Britse boksgeschiedenis. Ook al moet Joshua eerst Oleksandr Usyk onttronen en moet de Tyson Fury zijn beslissing om met pensioen te gaan terugdraaien.

Hearn zei: ,,ik denk dat je het Joshua tegen Fury zult zien wat er ook gebeurt, in alle eerlijkheid. Wij mikken op een wereldkampioenschap zwaargewicht in december." Joshua's rematch met Oekraïne's zwaargewicht Usyk lijkt op zijn vroegst van 23 juli naar half augustus te worden verplaatst.

Het gaat gebeuren

En hoewel de ongeslagen Fury heeft gezworen nooit meer te vechten, is hij blijven trainen. De 33-jarige Britse bokskoning sloeg Dillian Whyte knock-out in de zesde ronde in april voor de ogen van 94.000 fans in het Wembley Stadium.

Fury zei vorige maand: ,,Ik ben erg blij en tevreden met mijn pensioen. Het is lang geleden en ik geniet zo van mijn pensioen." Maar velen twijfelen aan zijn woord. Vooral als er een duizelingwekkend bedrag voor zijn ogen zal bungelen om het op te nemen tegen Joshua.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws