Afgelast! Gevecht Tyson Fury en Anthony Joshua gaat niet door Boks Nieuws
Boks Nieuws

Afgelast! Gevecht Tyson Fury en Anthony Joshua gaat niet door

Afgelast! Gevecht Tyson Fury en Anthony Joshua gaat niet door
Afgelast! Gevecht Tyson Fury en Anthony Joshua gaat niet door

Tyson Fury heeft verklaard dat hij niet zal vechten tegen Anthony Joshua omdat "er geen contract is getekend" na zijn zelfopgelegde deadline van 17.00 uur op vandaag.

Boksicoon Joshua zei zondag dat hij het contract zal ondertekenen om tegen Fury te vechten. Dit nadat de WBC-kampioen een ultimatum had gesteld als ze dit jaar hun volledig Britse zwaargewicht gevecht willen organiseren.

D-Day

Fury, die Joshua aanvankelijk opriep om het contract uiterlijk vandaag te ondertekenen, keerde terug naar Instagram om aan te geven dat Joshua tot 17.00 uur de tijd had, anders loopt hij weg van de deal.

Maar Fury verscheen later op Instagram: “Het is officieel. D-Day is gekomen en gegaan. Het is maandag na 17.00 uur voorbij, er is geen contract getekend. Het is officieel voorbij voor Joshua. Hij staat nu in de kou met de wolvenroedel. Vergeet het. Idioot. Lafaard!"

“Ik heb altijd geweten dat je niet over de mineralen beschikte om tegen de Zigeunerkoning te vechten. Veel succes met je carrière en je leven", vervolgde Fury. Wordt vast vervolgd....

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws