'Gevecht is aan!' Fury vs Whyte eindelijk rond voor 23 april Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Gevecht is aan!' Fury vs Whyte eindelijk rond voor 23 april

'Gevecht is aan!' Fury vs Whyte eindelijk rond voor 23 april

Dillian Whyte tekende gisteravond het contract voor zijn titelkans tegen WBC-kampioen zwaargewicht Tyson Fury op 23 april in het Wembley Stadium in Londen, Engeland.

Als Whyte niet had getekend, zou hij zijn titelkans tegen WBC-kampioen Fury mis hebben gelopen. Hoewel Whyte heeft getekend voor het gevecht met Fury, is het mogelijk dat hij niet zal deelnemen aan de promotie van de wedstrijd.

Werd wel eens tijd

WBC-kampioen Fury en zijn promotors zeiden dat Whyte extra geld voor hem wilde hebben om het gevecht te promoten. Deze waren niet bereid om hem tegemoet te komen. Whyte zal $ 7,3 miljoen verdienen als gage en verhogen met nog eens $ 4 miljoen als hij wint van Fury.

Fury van zijn kant zal tegen de 40 miljoen verdienen met het verdedigen van zijn WBC-titel. De winnaar van de Fury vs. Whyte neemt het later dit jaar op tegen de Anthony Joshua vs. Oleksandr Usyk 2-winnaar. Alle vier de titels staan ​​op het spel voor dat gevecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws