GEVECHT IN GEVAAR: Topbokser Carl Frampton zonder tegenstander
Home / Nieuws / Boks Nieuws / GEVECHT IN GEVAAR: Topbokser Carl Frampton zonder tegenstander

GEVECHT IN GEVAAR: Topbokser Carl Frampton zonder tegenstander

Carl Frampton (Rechts)

Het zit de Ierse bokser Carl Frampton niet mee. Zijn gevecht van 15 augustus staat op losse schroeven. Zijn beoogde tegenstander mag Engeland niet in.

Carl Frampton heeft een nieuwe tegenstander nodig voor 15 augustus. Zijn geplande tegenstander Vahram Vardanyan heeft moeite om Engeland binnen te komen.

De tijd dringt want om op korte termijn een vervanger te vinden lijkt nog een hele klus. De bokswedstrijd die in de BT Sport Studio in Stratford, Londen, Engeland zou plaatsvinden staat op de tocht.

Het vertrouwen terug winnen

Frampton stond afgelopen november in de ring tegen Tyler McCreary. Dit was voor de Ier geen echte tegenstander van gelijk niveau. Van Vardanyan werd verwacht dat deze Frampton geducht tegenstand zou geven.

Vardanyan was nodig om Frampton weer het zelfvertrouwen te geven na zijn verlies tegen Josh Warrington in december 2018. Of het gaat lukken om op korte termijn een gedegen vervanger te vinden lijkt onwaarschijnlijk.

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page