Gevecht Floyd Mayweather vs Don Moore afgelast! 'Flinke domper' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Gevecht Floyd Mayweather vs Don Moore afgelast! 'Flinke domper'

Gevecht Floyd Mayweather vs Don Moore afgelast! 'Flinke domper'

Het evenement met als headliner de bokswedstrijd van Floyd Mayweather tegen Don Moore deze zaterdag in Dubai is lastminute afgelast. Oorzaak is de dood van de president van de Verenigde Arabische Emiraten, sjeik Khalifa bin Zayed Al Nahyan, maakte promotor Global Titans vrijdag bekend.

Voormalig UFC-kampioen Anderson Silva zou het opnemen tegen Bruno Machado, ook in een oefenbokswedstrijd, in het co-main event. Badou Jack stond ook op de kaart.

Volgens staatsmedia WAM zal vanaf zaterdag het werk in het land "bij alle ministeries, departementen en federale, lokale en particuliere entiteiten" gedurende drie dagen worden opgeschort.

Tegenvaller

Een nieuwe datum voor het evenement gepland om plaats te vinden op een helikopterplatform bovenop het Burj Al Arab hotel zal binnenkort worden aangekondigd.

Mayweather zou deelnemen aan zijn derde oefenwedstrijd sinds hij in 2017 stopte met professioneel boksen. De bokslegende had zijn laatste gevecht met YouTube-ster Logan Paul afgelopen juni 2021.

Silva heeft succes gehad in de ring nadat ze onlangs was overgestapt van MMA. Silva versloeg Julio Cesar Chavez Jr. afgelopen juni en versloeg mede-ex-UFC-titelhouder Tito Ortiz in een demo afgelopen september.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws