Gevecht Canelo vs. Plant in gevaar! Onderhandelingen afgebroken Boks Nieuws
Boks Nieuws

Gevecht Canelo vs. Plant in gevaar! Onderhandelingen afgebroken

Gevecht Canelo vs. Plant in gevaar! Onderhandelingen afgebroken

Canelo Alvarez zijn doel om de onbetwiste bokskampioen te worden, staat verder van de realiteit dan ooit sinds hij in mei zijn derde titel van 168 pond won. De topster van Boxing stond op het punt een deal te sluiten om Caleb Plant op 18 september in Las Vegas te ontmoeten. Maar dreigt nu te mislukken.

Het contract werd in het weekend heen en weer doorgegeven tussen het team van Alvarez en de Premier Boxing Champions van Al Haymon. Na meerdere bewerkingsverzoeken stortte de deal in tijdens de patstelling.

Absurde eisen

Canelo kreeg de hoogste garantie van zijn carrière: hij zou $ 40 miljoen verdienen plus Mexicaanse tv-rechten en zijn Hennessy-sponsorschap. Plant vertelde ESPN dat hij twee weken geleden instemde met zijn kant van de deal. Echter lijkt een issue over een herkansing clausule roet in het eten te gooien.

Plant vertelde over een bizarre eis van Canelo; ,,Een die absurd is: als ik geblesseerd of ziek wordt, krijgt hij een vervanger voor hetzelfde gegarandeerde bedrag, maar als hij ziek of gewond raakt, moeten we op hem wachten", voegde Plant eraan toe.

,,We zijn zeven en een halve week verwijderd van het gevecht; we hebben kostbare tijd verloren die zou moeten worden besteed aan het promoten voor een gevecht van deze omvang. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws