GEVAARLIJK EXPERIMENT: Japan hervat bokswedstrijden in mei Nieuws
Nieuws

GEVAARLIJK EXPERIMENT: Japan hervat bokswedstrijden in mei

GEVAARLIJK EXPERIMENT: Japan hervat bokswedstrijden in mei
GEVAARLIJK EXPERIMENT: Japan hervat bokswedstrijden in mei

Alle bokswedstrijden van maart en april in Japan werden volledig geannuleerd door de Japan Boxing Commission (JBC) en de JPBA (Japan Professional Boxing Association.

Maar de JBC / JPBA, kondigt aan dat per mei de events weer door zullen gaan. De eerste show in mei zal een Japans middengewicht titelgevecht zijn tussen Kazuto Takesako (12-0, 11 KOs) en Riku Kunimoto (4-0, 2 KOs) die op 2 mei plaatsvindt in de Korakuen Hall, Tokyo.

Op 9 mei verdedigt Woto 108-pond kampioen Hiroto Kyoguchi (14-0, 9 KOs) zijn titel tegen de Indonesische Andika D'Golden Boy (17-0, 8 KOs) in de stad Sakai, in de prefectuur Osaka. Op 16 mei zal de Japanse 115-pond kampioen Kenta Nakagawa zijn titel op het spel zetten tegen Yuta Matsuo in Tokio.

Gevaarlijk experiment

Globaal gezien is dit een soort experiment. Mocht er in mei een COVID-19infectie optreden door boksevenementen, zoals eerder gebeurde in Thailand, zal de JBC / JPBA gedwongen worden om terug te keren naar het beleid voor volledig annuleren zoals eerder. De huidige regel van afgelastingen duurt tot 12 april (in Tokio).

Gezien de vele annuleringen van boks events over de hele wereld, is het misschien waar dat een land het voortouw moet nemen om het boksen weer actief te maken, maar het probleem kan de timing zijn of deze hervatting vanaf mei misschien goed is of niet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws