GESLOOPT DOOR FURY: Topbokser Deontay Wilder in het geheim geopereerd Nieuws
Nieuws

GESLOOPT DOOR FURY: Topbokser Deontay Wilder in het geheim geopereerd

GESLOOPT DOOR FURY: Topbokser Deontay Wilder in het geheim geopereerd
GESLOOPT DOOR FURY: Topbokser Deontay Wilder in het geheim geopereerd

Deontay Wilder onderging een operatie aan zijn linker biceps na zijn verlies tegen Tyson Fury

Wilder onthulde de procedure tijdens de nieuwste aflevering van "The PBC Podcast", die woensdag debuteerde op premierboxingchampions.com. De voormalige WBC-zwaargewichtkampioen heeft niet gespecificeerd wanneer hij de operatie heeft ondergaan en wil dit geheim houden.

Wel gaf Wilder aan dat hij tegen midden mei tot eind mei kan gaan trainen en sparren. De operatie mag niet voorkomen dat Wilder later dit jaar voor de derde keer met Fury wordt geconfronteerd. Ze zouden elkaar op 18 juli weer ontmoeten.

Wilder eerder al geopereerd

'Ik kan op dit moment niet trainen', zei Wilder. "Daar kijk ik naar uit. Weet je, als ik eenmaal genezen ben met mijn arm, kijk ik ernaar uit om gewoon te gaan sporten, de dingen te kunnen doen die ik graag doe, “ zei Wilder.

Fury vs.Wilder III is uitgesteld tot ten minste 3 oktober vanwege de coronavirus pandemie.Wilder onderging eerder een operatie aan zijn gebroken rechterarm voordat hij begon met het trainingskamp voor zijn eerste gevecht met Fury in december 2018.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws