VIDEO: Chaos tijdens staredown wereldtitel bokswedstrijd – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / VIDEO: Chaos tijdens staredown wereldtitel bokswedstrijd

VIDEO: Chaos tijdens staredown wereldtitel bokswedstrijd

Topbokser Amerikaanse Gervonta Davis maakte er nogal een show van tijdens de weegceremonie, voorafgaand aan zijn gevecht met Yuriorkis Gamboa.

Davis en Gamboa, staan zaterdag tegenover elkaar voor de lichtgewicht titel van de World Boxing Association (WBA). Davis was te laat voor de weegceremonie en toen hij op de weegschaal stapte, bleek hij twee pond boven het afgesproken gewicht voor de strijd.

Niet tevreden en gefrustreerd, viel hij zijn rivaal aan wat leidde tot chaos in de perskamer van de State Farm Arena in Atlanta, waar de bokswedstrijd zal plaatsvinden.

Erger voorkomen

Een deel van het team van beide beide boksers en leden van de Showtime-promotor, die het gevecht organiseert, moest beide scheiden om zo te voorkomen dat het incident in een vechtpartij zou ontaarden.

Davis, die de uitdager is, wordt geconfronteerd met het belangrijkste gevecht van zijn carrière. De Amerikaan heeft een record van 22 overwinningen (21 door knock-out). Gamboa heeft 30 overwinningen (18 knockouts) en twee verliezen op zijn naam staan.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page