Gennady Golovkin versus Jaime Munguia mogelijk in de herfst Nieuws
Nieuws

Gennady Golovkin versus Jaime Munguia mogelijk in de herfst

Gennady Golovkin versus Jaime Munguia mogelijk in de herfst
Gennady Golovkin versus Jaime Munguia mogelijk in de herfst

Als Saul Canelo Alvarez de stap neemt om WBO-kampioen Sergey Kovalev uit te dagen, is Gennady Golovkin versus Jaime Munguia is een mogelijk gevecht dat in de herfst zal plaatsvinden, zeg Mike Coppinger.

GGG versus Munguia zou mogelijk plaatsvinden in het Mexicaanse vakantie-weekend van 14 september. De reden waarom Golovkin en Munguia (33-0, 26 KOs) de uiterste datum van 14 september zouden kunnen hebben, is een knieprobleem dat Canelo ervaart.

Met Canelo mogelijk zijn datum van de Mexicaanse Onafhankelijkheidsdag missen, zou Golovkin in staat zijn om naar binnen te glippen en de datum voor DAZN te nemen tegen een populaire jonge Mexicaanse ster die opkomt in de jonge 22-jarige Munguia.

Fouten begaan

Golden Boy Promotions zou een fout kunnen maken door een jong talent als Munguia in september tegenover Golovkin te zetten. De twee boksers zouden vorig jaar vechten, maar de California State Athletic Commission kon de wedstrijd niet goedkeuren omdat Munguia geen ervaring had met 160 gevechten.

Munguia won de WBO junior middengewicht titel in mei van vorig jaar met het verslaan van Sadam Ali in de vierde ronde. Sinds die overwinning verdedigde Munguia met succes zijn WBO 154-pond titel vier keer met het verslaan van Liam Smith, Brandon Cook, Takeshi Inoue en Dennis Hogan. Of dit genoeg zal zijn om Glovkin te verslaan wordt in twijfel getrokken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws