Gennady Golovkin de ring in tegen Sergiy Derevyanchenko Nieuws
Nieuws

Gennady Golovkin de ring in tegen Sergiy Derevyanchenko

Gennady Golovkin de ring in tegen Sergiy Derevyanchenko
Gennady Golovkin de ring in tegen Sergiy Derevyanchenko

Gennady Golovkin en Sergiy Derevyanchenko zullen elkaar treffen op 5 oktober in Madison Square Garden, New York.

Woensdag werd het gevecht officieel aangekondigd nadat eerder deze week Dan Rafael van ESPN het nieuws meldde , en merkte op dat de twee partijen dinsdag akkoord gingen voor een gevecht dat de vacante middengewicht wereldtitel zal behelsen.

Daniel Jacobs versloeg Derevyanchenko in oktober, maar de eerste verloor van Alvarez in mei. Dat maakte de weg vrij voor Derevyanchenko om Alvarez het hoofd te bieden na het verslaan van Jack Culcay in april, hoewel Alvarez nooit een deal met de verplichte uitdager had gesloten.

Wereldtitel afgepakt

Als gevolg hiervan werd hij in augustus ontdaan van zijn IBF 160-pond wereldtitel, wat betekent dat Derevyanchenko tegenover Golovkin zou staan ​​als de volgende uitdager.

Golovkin verloor van Alvarez in september 2018 nadat ze tot een gelijkspel hadden gevochten in 2017. Het verlies beëindigde zijn reeks van 20 middengewicht titelverdedigingen achtereen, die het record van Bernard Hopkins oversteeg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws