Gennadiy Golovkin: ‘Ik had voorspeld dat ik terug zou komen’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Gennadiy Golovkin: ‘Ik had voorspeld dat ik terug zou komen’

Gennadiy Golovkin: ‘Ik had voorspeld dat ik terug zou komen’

Gennadiy ‘GGG’ Golovkin is met zijn recordbrekende 21e titelverdediging in het middengewicht weer helemaal terug. Gisteravond versloeg de bokslegende uit Kazachstan de Pool Kamil Szeremeta.

Door critici wordt de bokswedstrijd tussen Gennadiy Golovkin en Kamil Szeremeta bestempeld als een ernstige mismatch. De Kazach domineerde de Pool met grote macht. En behield hierdoor met gemak zijn IBF titel.

Nep

Golovkin had meer dan een jaar aan de zijlijn gestaan. Een deel daarvan was te wijten aan een wereldwijde pandemie en aan de weerslag van zijn slechte resultaten tegen Canelo ‘Saul’ Alvarez. Die volgens de Kazach nep waren.

Tijdens het gevecht in Hollywood, Florida, sloeg Golovkin Szeremeta vier keer op de grond op weg naar een onderbreking van de zevende ronde. Na de overwinning was de lang regerende kampioen een en al glimlach.

Grote vraag

“Ik had veel plezier”, zei Golovkin na het behalen van de overwinning. “Ik ben zo gelukkig. Het was een geweldige sfeer, geweldige mensen, geweldige show, geweldig evenement. Ik ben erg blij, want ik moet weer boksen. Ik vertelde iedereen na het Canelo-gevecht dat ik terug zou komen”, zegt Golovkin.

Met de overwinning veilig weggestopt in zijn achterzak, blijft de grote vraag hetzelfde. Zal GGG voor de derde keer tegen Canelo Alvarez staan? Hoewel hij de vraag niet precies beantwoordde, liet hij de deur openstaan ​​voor de mogelijkheid dat ze elkaar weer kunnen treffen.

Bekijk ook

Super gaaf! MMA-legende Silva bezorgt jonge fan dag van zijn leven (video)

Anderson Silva maakte de dag van een jonge fan tijdens een open training in Guadalajara.

Logan Paul ontkent SPOOK knock-out: ‘Houdt je bek’

Logan Paul ontkent dat hij knock-out ging tijdens zijn recente oefengevecht met bokslegende Floyd Mayweather.

Kickbokser (22) overleden na ongeluk in Thailand

De jonge vechter die als een talent werd gezien had de ogen van enkele grote organisaties op hem gericht om zijn harde vechtstijl.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page