Geen UFC comeback Conor McGregor: Wel bokswedstrijd in Dublin Nieuws
Nieuws

Geen UFC comeback Conor McGregor: Wel bokswedstrijd in Dublin

Geen UFC comeback Conor McGregor: Wel bokswedstrijd in Dublin
Geen UFC comeback Conor McGregor: Wel bokswedstrijd in Dublin

McGregor maakte zijn boksdebuut tegen Floyd Mayweather in 2017 en het ziet er naar uit dat hij opnieuw gaat boksen.

Conor McGregor is naar verluidt 'in gesprek' om een Ierse bokskampioen tegemoet te treden op 14 december in een wat wraakwedstrijd genoemd wordt in Dublin, zo meld de Engelse krant The Sun dinsdag.

Het nieuws komt nadat bokser Luke Keeler, 32, McGregor gebrandmerkt had als een "pestkop" na de vermeende aanval van de UFC-ster in april op een man in een Ierse pub. De middengewicht kampioen beweerde dat hij ruzie had met The Notorious via de telefoon en werd een wedstrijd toen "overeengekomen".

Niet verplaatst

Het nieuws omtrent de bokswedstrijd volgt nadat McGregor die uit de Octagon is verdwenen sinds een verlies in oktober tegen Khabib Nurmagomedov, een comeback bericht tweette, met de tekst "Dublin, 14 december". De UFC heeft ook een show op die datum in Las Vegas.

De cryptische tweet van McGregor leidde tot suggesties dat het UFC event naar Ierland kon worden verplaatst om de comeback van The Notorious te brengen. Maar dat is niet het geval, het lijkt er op dat McGregor wel een comeback maakt maar dan als bokser.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws