'Geen mietjes'! Vechtbaas 'het is vechtsport, we doen niet aan ballet' Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Geen mietjes'! Vechtbaas 'het is vechtsport, we doen niet aan ballet'

'Geen mietjes'! Vechtbaas 'het is vechtsport, we doen niet aan ballet'

Dave Feldman, de grote baas van de Bare Knuckle organisatie BKFC keurt confrontaties na een gevecht niet goed. Echter is het vechtsport en geen ballet dus er kan wel eens een klap vallen.

Slechts enkele seconden nadat Hector Lombard de cruiserweight-titel op BKFC 18 had gewonnen, werd zijn viering afgebroken toen Lorenzo Hunt de ring in stormde om de nieuwe kampioen uit te dagen. Er vielen klappen omdat Lombard de onderbreking niet op prijs stelde.

Gevaarlijk

,,We wilden niet dat het gebeurde", zegt Feldman. ,,Het is jammer dat het is gebeurd, maar tegelijkertijd hebben we het achteraf gepromoot omdat het, ik zou niet zeggen een geweldig moment, maar een episch moment was. Het was een moment dat viraal ging. Deze dingen gaan gebeuren."

,,We doen aan vechtsporten. We doen niet aan ballet. Het zal nooit gebeuren in ballet, maar het zal gebeuren in vechtsporten", aldus Feldman. Er staan twee jongens tegen elkaar en er gebeuren dingen. We moeten het gewoon zoveel mogelijk bestrijden, zodat niemand in gevaar komt. Aan het eind van de dag, als je aan het einde van de stoten van Hector Lombard met blote vuisten bent, ben je in gevaar. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws