🎥 | GEEF NOOIT OP: Verlamd geslagen bokser overleeft coronavirus – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / 🎥 | GEEF NOOIT OP: Verlamd geslagen bokser overleeft coronavirus

🎥 | GEEF NOOIT OP: Verlamd geslagen bokser overleeft coronavirus

De Filippijnse topbokser ZC Oliveros “The Dream” Gorres raakte verlamd in een bokswedstrijd. Recentelijk werd hij getroffen door het coronavirus en lag kritiek.

In 2009 werd Gorres letterlijk verlamd geslagen in zijn titelgevecht tegen de Colombiaan Luis Melendez. Hij lag lange tijd kritiek, maar kwam uit coma, verlamd voor het leven. Recentelijk werd de bokser getroffen door het coronavirus.

Dit levensbedreigende virus kreeg snel vat op Gorres door zijn zwakke gezondheid. Hij ging door een hel maar overleefde. De bokser die samen met zijn vader een eettentje heeft, houdt het hoofd maar net aan boven water. Tegen de krant Cebu zegt hij; “Ik was zwaar ziek, lag weer op het randje, maar nu kijk ik verder. “

Speling van het lot

Tegenslag is Gorres gewend, vrijwel na het bekend worden destijds dat hij verlamd zou blijven liep zijn vrouw bij hem weg. Maar hij pakte het leven op en heeft inmiddels 4 kinderen bij een nieuwe partner. Weer trof het kwade lot hem en brandde zijn huis af.

Toch pakt Gorres het leven bij de hoorns en blikt vooruit. “Nu ik dat verschrikkelijke virus ook heb overleeft, zie ik dat als een teken. Ik moet en wil verder. Boksen zal ik nooit meer. Maar ik geef nooit op. ” Het verhaal van Gorres is hoe triest ook een inspiratie voor velen in zijn land.

Bekijk ook

Verraadt van Macho Man Randy Savage Zorgde Voor carrière Switch Jerry Lawler

De spanning was echter zo hoog dat er niet langer genoeg ruimte meer was voor beiden

McGregor zegt zoontje (3) kind terug te slaan, boze reacties ouders

Conor McGregor ligt onder vuur door een video die hij online plaatste

🎥 MMA-debuut topbokser Claressa Shields op 10 juni

Shields topbokser en de regerend WBC en WBO licht middengewicht kampioen, is klaar voor haar eerste MMA-wedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page