Gedonder in Londen: Bokswedstrijd op Joshua vs Pulev event onder vuur – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Gedonder in Londen: Bokswedstrijd op Joshua vs Pulev event onder vuur

Gedonder in Londen: Bokswedstrijd op Joshua vs Pulev event onder vuur

Gedonder in Londen: Bokswedstrijd op Joshua vs Pulev event onder vuur (video)

Florian Marku is niet blij met de uitslag van zijn wedstrijd tegen Jamie Stewart vanavond in Londen. De partij werd als gelijkspel beoordeeld door de jury, maar Marku had duidelijk de overhand.

De Albanese bokser Florian Marku begon goed en domineerde de wedstrijd tegen de Brit Jamie Stewart. In de tweede ronde vloerde Marku de Brit met een knockdown. Stewart slaagde er in overeind te komen, maar het ging niet van harte.

De wedstrijd ging verder met een dominantie van de Albanees, die lof ontving voor zijn optreden in de vierde en vijfde ronde. Marku bleef de sterkere bokser die het Stewart moeilijk maakte. De Brit had duidelijk moeite om de Albanees bij te benen.

Grote schande

De scheidsrechters oordeelden uiteindelijk dat de wedstrijd in een gelijkspel eindigde, waardoor Marku verbaast om zich heen keek in de ring na het horen van deze beslissing. Het gevecht maakte deel uit van het programma rond Anthony Joshua en Kubrat Pulev.

De Albanese pers spreekt schande over het verlies van hun landgenoot. Ook social media ontplofte toen bleek dat Marku niet gewonnen had. Het is nog onduidelijk of de Albanees in protest gaat tegen de beslissing.

Bekijk ook

Trainer sloeg vechter 20 minuten per dag: ‘Daar wordt hij hard van’

De praktijken van Fabia zijn een van de vreemdste verhalen in MMA van de afgelopen maanden.

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page