Gedonder in Londen: Bokswedstrijd op Joshua vs Pulev event onder vuur Boks Nieuws
Boks Nieuws

Gedonder in Londen: Bokswedstrijd op Joshua vs Pulev event onder vuur

Gedonder in Londen: Bokswedstrijd op Joshua vs Pulev event onder vuur
Gedonder in Londen: Bokswedstrijd op Joshua vs Pulev event onder vuur

Florian Marku is niet blij met de uitslag van zijn wedstrijd tegen Jamie Stewart vanavond in Londen. De partij werd als gelijkspel beoordeeld door de jury, maar Marku had duidelijk de overhand.

De Albanese bokser Florian Marku begon goed en domineerde de wedstrijd tegen de Brit Jamie Stewart. In de tweede ronde vloerde Marku de Brit met een knockdown. Stewart slaagde er in overeind te komen, maar het ging niet van harte.

De wedstrijd ging verder met een dominantie van de Albanees, die lof ontving voor zijn optreden in de vierde en vijfde ronde. Marku bleef de sterkere bokser die het Stewart moeilijk maakte. De Brit had duidelijk moeite om de Albanees bij te benen.

Grote schande

De scheidsrechters oordeelden uiteindelijk dat de wedstrijd in een gelijkspel eindigde, waardoor Marku verbaast om zich heen keek in de ring na het horen van deze beslissing. Het gevecht maakte deel uit van het programma rond Anthony Joshua en Kubrat Pulev.

De Albanese pers spreekt schande over het verlies van hun landgenoot. Ook social media ontplofte toen bleek dat Marku niet gewonnen had. Het is nog onduidelijk of de Albanees in protest gaat tegen de beslissing.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws