Home / Nieuws / Boks Nieuws / Gebroken handen en losse tanden: Bare Knuckle event Londen gisteren vol vuurwerk (video)

Gebroken handen en losse tanden: Bare Knuckle event Londen gisteren vol vuurwerk (video)

In Londen, Engeland vond gisteren het BKB Lockdown Bare Knuckle event plaats. Veel gebroken ego’s maar vooral die knock-outs.

Vrijdag 27 november wasThe O2 Arena in Londen het toneel van BKB Lockdown. Dit grootse Bare Knuckle boksvent is niet voor watjes. Dat bleek maar weer eens uit de brute knokpartijen in de ring. Bekende namen uit het blote vuist boksen zoals Sean George die Smudger Smith vocht. Of Rob Cunningham tegen Dainiel Podmore zeggen de Nederlandse vecht fans waarschijnlijk niets. Maar in Engeland zijn het helden.

Naar België

Het is ook niet zomaar iets boksen met de blote vuist Er vielen dan dan ook een paar stevige knock-outs. Naast een aantal gebroken handen. Het blijft spectaculair om te zien. Maar nog niet in Nederland. In België volgend jaar waarschijnlijk wel. Advocaat en promotor Bert VanMechelen is van plan een Bare Knuckle gevecht toe te laten. Dit zal op zijn jaarlijkse ‘Fighters Against cancer’ event zijn.

BKB Lockdown had een volle vechtkaart en de organisatie maakte een korte high-light video. Op 11 december vechten twee Engelse Bar Knuckle boksers bij het Amerikaanse BKFC. UFC veteraan en Valor Bare Knuckle kampioen Mark Godbeer, zal naast Bare Knuckle grootheid Tyler Goodjohn te zien zijn. Onze redactie zal daar natuurlijk verslag van doen.

Bekijk ook

⚠️ UFC Gemist: Kijk hier alle gevechten direct terug

UITGELICHT GEVECHT Heb je de UFC gevechten van afgelopen nacht gemist. Niet getreurd deze zijn ...

Oprotten: Bokskampioen stuurt ‘mondkap-gekkies’ de ring uit (video)

Canelo Saul Alvarez was zichtbaar niet blij met een paar onwelkome gasten. De Mexicaan die ...

Gane vecht zich langs Rozenstruik in saaie UFC-headliner (video)

Ciryl Gane versloeg Jairzinho Rozenstruik vandaag, via unanieme beslissing in het zwaargewicht main event van ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page