Home / Nieuws / Boks Nieuws / GAME OVER: De bokser waar niemand meer tegen wil vechten

GAME OVER: De bokser waar niemand meer tegen wil vechten

GAME OVER: De bokser waar niemand meer tegen de ring in wil
Jarrell Miller (L) na een gevecht met Mirko CroCop (R)

De carrière van Jarrell Miller is voorbij en niemand is bereid om de valsspeler opnieuw te laten vechten. Zo zegt top bokspromotor Eddie Hearn, nadat Miller opnieuw betrapt werd op doping.

Eddie Hearn zegt medelijden te hebben met Jarrell Miller, maar staat erop dat de carrière van de bokser voorbij is na weer een mislukte drugstest. Miller stond gepland voor juni jongstleden Anthony Joshua in Madison Square Garden, maar slaagde niet voor meerdere dopingtests en werd vervangen door Andy Ruiz Jr.

Na een schorsing bereidde de 31-jarige Amerikaan zich voor op een comeback nadat hij had getekend bij Top Rank. Het ongeslagen zwaargewicht haalde echter opnieuw de krantenkoppen met een nieuwe positieve test. Miller stond voorheen ook bij GLORY Kickboxing in de ring.

Echt zielig

Joshua’s promotor Hearn legt uit waarom hij denkt dat er nu geen weg terug is voor Miller. ‘Ik heb eigenlijk medelijden met hem. Omdat ik denk dat hij een psychologisch probleem heeft en ik denk niet dat hij zichzelf kan laten vechten zonder doping te nemen.”

Toen hij werd ondervraagd over een nieuwe potentiële comeback, voegde Hearn eraan toe: ‘Zijn carrière is voorbij. “Ik denk dat als je ernaar kijkt, zijn carrière alleen nog niet voorbij was omdat Top Rank hem de kans gaf om te vechten, en een groot contract. Maar nu is het einde oefening dat kan niet anders.”

Bekijk ook

UFC BAAS DANA WHITE: ‘Abu Dhabi vechthoofdstad van de wereld’

Abu Dhabi wordt de vechthoofdstad van de wereld, zo zegt UFC baas Dana White. Hij ...

CORONAGEVAL: Trainingen Nederlandse Judo selectie afgelast

Een positief coronageval in nationale judo selectie is de oorzaak dat de trainingen voorlopig stil ...

Bokslegende Wladimir Klitschko doet waarschuwing uitgaan

Hij stond jaren aan de top van het boksen, Wladimir Klitschko. Nu doet de voormalige ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page