Fury vs. Wilder 3 krijgt weer een andere datum Nieuws
Nieuws

Fury vs. Wilder 3 krijgt weer een andere datum

Fury vs. Wilder 3 krijgt weer een andere datum
Fury vs. Wilder 3 krijgt weer een andere datum

Het 3e gevecht tussen Tyson Fury en Deontay Wilder blijft verschoven worden.

Boksfans zullen moeten wachten op het derde gevecht in de Tyson Fury vs. Deontay Wilder-trilogie. Bokspromotor Bob Arum vertelde Chris Mannix van Sports Illustrated dat het gevecht uitgesteld is tot november of december, vanwege de COVID-19-pandemie.

De twee boksers ontmoetten elkaar voor het eerst in december 2018, waarbij de strijd resulteerde in een gelijkspel. Dat was een controversieel resultaat, omdat beide vechters van mening waren dat ze hadden gewonnen.

Waarom een 3e gevecht

De rematch in februari 2020 had niet hetzelfde niveau van drama, waarbij Fury won via de TKO in de zevende ronde. Na die overtuigende overwinning vertelde Fury dat hij verrast was dat Wilder de derde wedstrijd alsnog wil.

Het langverwachte derde gevecht was oorspronkelijk gepland voor 18 juli, maar werd uitgesteld vanwege de COVID-19-pandemie. Arum had de hoop uitgesproken dat de strijd ergens in oktober zou kunnen plaatsvinden maar schuift dus verder op.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws