Fury vs Chisora 3 voorspelling! Wie gaat winnen? Boks Nieuws
Boks Nieuws

Fury vs Chisora 3 voorspelling! Wie gaat winnen?

Fury vs Chisora 3 voorspelling! Wie gaat winnen?

Het WK in Qatar domineert op dit moment misschien de krantenkoppen. Maar zwaargewicht boksen staat centraal nadat de wedstrijden morgen zijn afgelopen, als Tyson Fury zijn WBC-wereldtitel verdedigt en een trilogie voltooit tegen Derek Chisora.

Toegegeven, dit is niet het gevecht dat de meesten van ons wilden zien, aangezien een mogelijke confrontatie tussen Fury en Anthony Joshua niet doorging. Een gevecht met Oleksandr Usyk zal waarschijnlijk volgend jaar plaatsvinden. Wat betekent dat Fury zijn aandacht heeft gericht op een tegenstander in Chisora die hij al twee keer heeft verslagen.

Fury gaat winnen

Het gevecht vindt plaats in het Tottenham Hotspur Stadium in Londen op zaterdag 3 december. De walkouts naar de ring zijn gepland om 21.15 uur. Het gevecht zelf zal naar verwachting ongeveer 20 minuten later beginnen.

Het is moeilijk om een voorspelling te doen voor de uitkomst van het gevecht. Fury heeft veel ervaring in de ring en is een zeer sterke bokser. Maar Chisora ​​heeft ook veel vaardigheden en kracht. Het kan dus alle kanten opgaan, maar als we naar hun gemiddelde prestaties kijken dan lijkt het erop dat Tyson Fury waarschijnlijk zal winnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws