Fury treft Usyk mogelijk maart 2022 in Saoedi-Arabië (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Fury treft Usyk mogelijk maart 2022 in Saoedi-Arabië (video)

Fury treft Usyk mogelijk maart 2022 in Saoedi-Arabië (video)

Bob Arum,Top Rank-promotor zegt dat ze proberen een deal te sluiten voor Anthony Joshua om opzij te stappen. Zodat WBC-zwaargewicht kampioen Tyson Fury het kan opnemen tegen IBF/WBA/WBO-kampioen Oleksandr Usyk. In een gevecht voor het onbetwiste kampioenschap in maart in Saoedi-Arabië.

Arum stelt dat als Joshua ervoor kiest om niet opzij te gaan, Fury zich zal verdedigen tegen zijn verplichte Dillian Whyte in Manchester, Engeland. Eerder maakte Eddie Hearn, manager en promoter van Joshua bekend, dat het 40 miljoen zou kosten voor Fury om zijn vechter op zij te laten stappen (lees verder onder video).

Megabedrag voor Joshua

,,Anthony Joshua verloor van Oleksandr Usyk, die nu een deel van de titels heeft en we proberen een herkansing clausule te krijgen voor Joshua om een stap opzij te zetten, zodat Tyson tegen Usyk kan vechten voor alle vier de titels. Dat zou een uniforme titel zijn", zei Arum tijdens The Rich Eison Podcast.

Er zijn al gesprekken begonnen om de voormalige kampioen Joshua ertoe te bewegen opzij te stappen, zodat de Fury vs. Usyk-wedstrijd in maart in Saoedi-Arabië kan plaatsvinden. Joshua's promotor Eddie Hearn bevestigde dat er vrijdag gesprekken zijn gestart voor een mogelijke stap opzij deal.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws