Fury rivaal kan fluiten naar titelgevecht! 'Gedwarsboomd' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Fury rivaal kan fluiten naar titelgevecht! 'Gedwarsboomd'

Fury rivaal kan fluiten naar titelgevecht! 'Gedwarsboomd'

Dillian Whyte krijgt toch geen WBC-titelkans tegen landgenoot Tyson Fury. Om een ​​lang verhaal kort te maken, de WBC dwarsboomt Whyte met de arbitragezaak doe plaats vindt in maart.

Tot die tijd kan een WBC wedstrijd niet worden aangekondigd, want er kunnen geen gage gesprekken plaatsvinden. Een WBC-kampioen tegen een interim-kampioen kan een glijdende schaalverdeling hebben van 80/20 helemaal tot 55/45.

Whyte en Matchroom vinden dat ze 45% zouden moeten krijgen, maar Top Rank/Queensbury en Fury vinden dat Whyte 20% zou moeten krijgen. De partijen liggen zo ver uit elkaar dat ze niet eens een startpunt voor onderhandelingen hebben.

We komen er niet uit

Frank Warren en Bob Arum hebben verklaard dat Fury in plaats daarvan in maart een niet-titelgevecht zal houden. De namen die werden genoemd als potentiële tegenstanders van niet-titelgevechten zijn Andy Ruiz en Robert Helenius.

De geplaagde Whyte wil 10 miljoen voor het Fury gevecht, dat gebeurt NIET, zegt Arum. Whyte zou dit niet waard zijn en met alleen Fury als lokkertje voor PPV gaat dat ook niet lukken. Namen als Anthony Joshua en Usyk zoude wel van toegevoegde waarde zijn om veel PPV te verkopen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws