'Fury gaat knock-out': Wilder moet dit winnen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Fury gaat knock-out’: Wilder moet dit winnen

‘Fury gaat knock-out’: Wilder moet dit winnen

'Fury gaat knock-out': Wilder's manager zeker van winst

Shelly Finkel, de co-manager van zwaargewicht Deontay Wilder, steunt zijn bokser volledig om wraak te nemen op WBC-wereldkampioen Tyson Fury. Finkel is er dan ook zeker van dat de Brit deze het nakijken zal hebben en het canvas zal raken liggend op z’n buik.

Vorige week kreeg Wilder het nieuws dat een herkansing krijgt tegen Fury, een arbitrage commissie oordeelde dat de Amerikaan in zijn recht staat en een derde gevecht met Fury gerechtvaardigd is. De laatste keer dat Wilder en Fury tegenover elkaar stonden dateert van februari 2020, waar de Brit zegevierde.

Wilder sloeg Fury bijna knock-out tijdens hun eerste ontmoeting, in december 2018, en die gedachte lijkt Finkel vast te houden voor het derde gevecht. ,,Wilder is mentaal geweldig”, vertelde Finkel aan Sky Sports. ,,Hij wil dit meer dan wat dan ook en hij steekt er tijd en training in, en alles wat nodig is om het te krijgen. “

Hij moet boeten

Deze keer verwacht Finkel dat Wilder de show zal afsluiten met een overwinning en wel op knock-out: ,,Deontay is absoluut capabel. Nogmaals, geen excuses, hij was niet de Deontay die we kennen in dat tweede gevecht en we zullen de wereld willen verrassen. We zijn niet echt verrast als het gebeurt, maar alle anderen zullen en Ik geloof oprecht dat Deontay hem deze keer gaat stoppen via een KO. “

Het trilogiegevecht, die een geplande eenwording tussen Fury en Anthony Joshua in augustus heeft doen ontsporen, zal plaatsvinden op 24 juli in Saoedi-Arabië. ,,Niets zal groter zijn dan dit, zelfs als hij zou doorgaan en ooit Joshua zou verslaan. Dit is het belangrijkste voor hem, Fury moet boeten”, aldus Finkel.

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page