Fury en Whyte oog in oog: Tumult, chaos en meer.... (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Fury en Whyte oog in oog: Tumult, chaos en meer.... (video)

Fury en Whyte oog in oog: Tumult, chaos en meer.... (video)

Tyson Fury en Dillian Whyte stonden vandaag voor het eerst oog in oog voor hun gevecht zaterdag in Wembley Stadium. Zoals het een top boksevent behoort ging dit gepaard met flink wat tumult en chaos.

Het gevecht tussen Fury en Whyte zal 90.000 boks fans trekken, een absoluut record. Tijdens de staredown ontstond wat commotie toen de teams van beide boksers het met elkaar aan de stok kregen. Fury's vader liet ook van zich horen. Fury zelf maande de gemoederen tot rust.

Grapje

Eenmaal oog in oog met Whyte kon Fury het niet nalaten een grapje te makken door een soort van klakkend geluid met zijn tong te maken. Ook Whyte kon daar wel om lachen.

Buiten op het veld vertelde Fury Whyte dat zij beiden door het harde werk verdiend hebben in het grote stadion te staan. Whyte kon dat beamen met een volmondig JA. Het gevecht tussen Whyte zal zaterdag rond 22:00 te zien zijn op Viaplay.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws