Home / Nieuws / Boks Nieuws / Floyd Mayweather’s boks wonderkind ‘zwaar’ in de problemen

Floyd Mayweather’s boks wonderkind ‘zwaar’ in de problemen

Hij wordt gezien als het wonderkind van boksicoon Floyd Mayweather, Gervonta Davis. TMZ meldt dat er een arrestatiebevel is uitgevaardigd tegen het grote bokstalent.

Davis raakte in gevecht met politie agenten na een ruzie die hij kreeg met een man bij een pin automaat in Washington. De toegesnelde wetsdienaren wilde de boel sussen echter ging Davis hier niet mee akkoord.

TMZ Sports meld dat een ooggetuige hen verteld heeft dat Davis een van de politieagenten geschopt had terwijl hij een ware scheldkanonnade lanceerde tegen de overige agenten. Davis vrienden probeerden hun best te doen om de bokser te kalmeren tijdens zijn tirade.

Lange straf

De bokser wist te ontkomen na de schermutseling, Davis – die een indrukwekkende staat van dienst heeft van 21-0 en een tweevoudig super-vedergewicht-wereldkampioen is, werd in september 2018 ook al eens gearresteerd.

LEES OOK: Hebzucht en geld maken het boksen kapot

De aanklacht kan maximaal een jaar gevangenisstraf en £ 2.000 boete inhouden voor Davis, of hij zich vrijwillig zal melden bij justitie is niet bekend gemaakt.

Bekijk ook

Boks video: Sergey Kovalev slaat Anthony Yarde knock-out

Anthony Yarde produceerde een dapper gevecht tegen Sergey Kovalev voordat hij werd uitgeschakeld in de 11e ronde van hun WBO licht-zwaargewicht titelgevecht in Chelyabinsk.

Andy Ruiz Jr toch akkoord met rematch Anthony Joshua

Het spande er nog even om maar Andy Ruiz Jr is dan toch eindelijk akkoord met een rematch tegen Anthony Joshua op 7 december.

Bare Knuckle boksen: Artem Lobov en Jason Knight ‘rematch’

Artem Lobov en Jason Knight vochten eerst op Bare Knuckle Fighting Championship 5.