Home / Nieuws / Boks Nieuws / Floyd Mayweather’s boks wonderkind ‘zwaar’ in de problemen

Floyd Mayweather’s boks wonderkind ‘zwaar’ in de problemen

Hij wordt gezien als het wonderkind van boksicoon Floyd Mayweather, Gervonta Davis. TMZ meldt dat er een arrestatiebevel is uitgevaardigd tegen het grote bokstalent.

Davis raakte in gevecht met politie agenten na een ruzie die hij kreeg met een man bij een pin automaat in Washington. De toegesnelde wetsdienaren wilde de boel sussen echter ging Davis hier niet mee akkoord.

TMZ Sports meld dat een ooggetuige hen verteld heeft dat Davis een van de politieagenten geschopt had terwijl hij een ware scheldkanonnade lanceerde tegen de overige agenten. Davis vrienden probeerden hun best te doen om de bokser te kalmeren tijdens zijn tirade.

Lange straf

De bokser wist te ontkomen na de schermutseling, Davis – die een indrukwekkende staat van dienst heeft van 21-0 en een tweevoudig super-vedergewicht-wereldkampioen is, werd in september 2018 ook al eens gearresteerd.

LEES OOK: Hebzucht en geld maken het boksen kapot

De aanklacht kan maximaal een jaar gevangenisstraf en £ 2.000 boete inhouden voor Davis, of hij zich vrijwillig zal melden bij justitie is niet bekend gemaakt.

Bekijk ook

Chaos tijdens persconferentie Bare Knuckle boksen (video)

Ex-prof bokser Paulie Malignaggi probeerde Artem Lobov te slaan met een microfoon bij de opening van een persconferentie.

Boks nieuws: Hughie Fury tegen ex-houthakker de ring in

De Engelsman Hughie Fury zal op 25 mei in Manchester de ring betreden tegen Chris Norrad.

Bokser Deontay Wilder wil tegenstander dood slaan!

Boksen: Deontay Wilder klaar om ‘tegen iedereen te vechten’

Deontay Wilder zegt dat hij met iedereen zal vechten na zijn laatste overwinning in de ring. 

REGIO NIEUWS UITGELICHT